[4000s/90 Quattro B2] Fotki :D:D
- prezes3000
- Forum Audi 80
fotka z naklejką klubu
musze się pochwalić że zdobyłem przednią aluminiową listwę której brakuje na fotkch z niecierpliwością czekam na przesyłke :lol:
[ Dodano: 2008-03-05, 19:19 ]
...tak się zastanawiam na jakich szkiełkach wyglądała by ładniej moja quattrusia na zespolonych od europejskiej 90 czy na zwykłych od 80 ?? W galerii historii modelu 4000s zauważyłem że były takie jak w 80 ale w takim razie były podwójne kierunkowskazy [koło reflektorów i w zderzaku] czy w zderzaku była tylko atrapa ?? Mniej więcej ile trzeba zapłacić reflektory od 80 i ile od 90 ?? I ile kosztują kompletne lampy typu:
|[__||__]|=====oooo=====|[__||__]|
musze się pochwalić że zdobyłem przednią aluminiową listwę której brakuje na fotkch z niecierpliwością czekam na przesyłke :lol:
[ Dodano: 2008-03-05, 19:19 ]
...tak się zastanawiam na jakich szkiełkach wyglądała by ładniej moja quattrusia na zespolonych od europejskiej 90 czy na zwykłych od 80 ?? W galerii historii modelu 4000s zauważyłem że były takie jak w 80 ale w takim razie były podwójne kierunkowskazy [koło reflektorów i w zderzaku] czy w zderzaku była tylko atrapa ?? Mniej więcej ile trzeba zapłacić reflektory od 80 i ile od 90 ?? I ile kosztują kompletne lampy typu:
|[__||__]|=====oooo=====|[__||__]|
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
niunia śmiga cały czas ...idzie zima frajda z jazdy bokiem będzie ;D ...ostatnio była wymiana płynów i filtrów w niej a tak to to cały czas w eksploatacji ....myślę o przeszczepie na oryginalne serducho -tylko je zdobyć ....no i kupić jakąś koleżankę do towarzystwa żeby mieć czym jeździć podczas prac rekonstrukcyjnych ;p