[B4 ABK] Fotostory str.1 (ost.aktual: 19.11.09)
Tak nikt mi nie da ceny jakiej chcę za ten rocznik, a taniej jej nie oddam bo jest to dobre auto po prostu, więc pewnie zostanie. <ok>Tomiko9 pisze:Fajniutka ta kierownica!
Więc już raczej autka nie sprzedajesz?-jeśli tak to mnie to bardzo cieszy bo mogłaby trafić w o wiele gorsze ręce,a tak to jej dalej fajnie będzie
Pozdro!
Dzięki wielkie admish.
Kolego Kosa-to teraz możesz się do mnie czepić bo jak Łukasz wspomniał przeszła teraz na mnie! hehe <ok>DAN 80 pisze:Teraz jeździ ona z klubowiczem Tomiko9, ja mam inną jutro zrobie foty bo mam zamiar na otomoto wystawić to zobaczysz jak teraz auto wygląda w całej okazalości. <ok> <ok>Kosa pisze:Bardzo ladne zadbane autko fotki tez extra jedyne do czego sie przyczepie;)) to ta nakładka na kierownice,,,,,
Łukasz-tak ślicznie u Ciebie te ramki wyglądają,że ich teraz napewno mi nie upchniesz <osohozi> :cry: :cry: :cry: chyba,że cenowo x2 hehe-a wiesz,że zgodziłbym się i na to!!! :mrgreen: mam wreszcie prace po 5ciu mc-ach postoju i mnie stać! hehe
Więc po cichu wypada mi tylko liczyć na to,że nie upchasz Niuni komuś z ramkami! wtedy to bym się zaryczał! :cry:
Pozdrawiam i do popołudnia w Jaśle :mrgreen: