gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
od ponad dwóch tygodni gada i nakurwia salta na ulicach miast i bezdroży <ok>eSPe pisze:spaykee, wypchałeś go na ten parking czy chcesz mi powiedzieć że NF już furczy?
jakby ś przyjechał na VW Manie to byś się poisrał ze szczęścia jakbyś zobaczył jaki tam były fury.... które w zasadzie były niczym przy Cult Style <ok>eSPe pisze: Apropos szerokiej stali zobacz co naocznie upolowałem na ulicy starówki Wilna:
spaykee gadaj uczciwie ile siedziałeś nad wiązką, bo muszę takąż samą do swojego wżenić.
I nie podpowiadaj :mrgreen: wziełem specjalnie urlop na ten cel. Swapa z musu będę czynił, i to na Pb. Właśnie klepię tarczkę spietrzającą, już jest prawie prosta, ale tera nie chce mi się zmieścić do przepływki. Chyba przesadziłem.
I nie podpowiadaj :mrgreen: wziełem specjalnie urlop na ten cel. Swapa z musu będę czynił, i to na Pb. Właśnie klepię tarczkę spietrzającą, już jest prawie prosta, ale tera nie chce mi się zmieścić do przepływki. Chyba przesadziłem.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bo na spontanie Poza tym, jemu już mycie nie pomoże. Niebawem bo wypoleruję całego, odświeżę malowanie maski, i troszkę lepiej poskładam przód, bo "troszkę" za krzywo go poskładałem, hahaha. Ale nie było czasu na dokładnie pasowanie wszystkiego, musiało od razu jechać. <mikolaj>Niki20 pisze:eee a czemu auto do zdjęć nie umyte :?:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
poza tym będzie cały malowany jakoś zimą, w sumie nie wiem kiedy, na razie mi się z nim już nic nie chce robić. Parę fantów mu jeszcze dołożę - jakieś 70m kabli, i wtedy zatroszczę się o nowy lakier. No i przy okazji muszę kupić nowe felgi i nowe opony na zimę, śmierdzi trochę dramaten, ale stare 14" już mi nie wejdą - hamulce na to nie pozwolą...Niki20 pisze:A no chyba że, wybaczam :mrgreen: