gruzzz i tona spamu
Jasne. Zawsze uważałem, że najfajniejsze fele 4x108 są z francuzów. Mają małe ET. Jest tylko jedna taka felga na allegro od pół roku. Nie ma efektu na tym zdjęciu. Nie robię za bardzo zdjęć. Musiałbym pokazać auto z innej perspektywy. Auto nie ma teraz zderzaka przedniego i silnika, to nie bardzo mam jak strzelić fotkę.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
dobre koło tylko wąskie :mrgreen: 17cali musi mieć najmniej 8, bo nie wygląda.kefirsky pisze:Rozmiar 17x7,5 cala ET29 4x108.
Fakt, francuskie felgi są ciekawe 8-) ale nie zgodzę się, że najlepsze :mrgreen: Najlepsze są moje hitlery :lol: <ok>kefirsky pisze:Zawsze uważałem, że najfajniejsze fele 4x108 są z francuzów. Mają małe ET.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a tak poważniej, to koła były zalepione do połowy od boków, kumpelk okleił całe bo chciał zobaczyc jak bedzie biała szeroka stal wyglądała, buahahahahahaha <ok> <ok> <ok> <ok> dobry wał nie jest zły :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Tighe pisze:Przecież się śmieje, komu by się to chciało samemu zalepiać i po co