gruzzz i tona spamu
albo u siebie nie zwróciłem uwagi przy poprzednich autach albo mam takie same błotniki jak w B3/B4
za to mam jeszcze pytanie, czy były różne maski w Coupe czy Sedanie B3. bo dziś widzialem na mieście w identycznym kolorku sedana B3 ale maska była bardziej garbata nad silnikiem w okolicach rozrządu, tak jakby tam był jakiś silnik albo wyżej zamontowany albo wyższy?
za to mam jeszcze pytanie, czy były różne maski w Coupe czy Sedanie B3. bo dziś widzialem na mieście w identycznym kolorku sedana B3 ale maska była bardziej garbata nad silnikiem w okolicach rozrządu, tak jakby tam był jakiś silnik albo wyżej zamontowany albo wyższy?
ta maska nie miała grila jak B4 zintegrowanego poprostu garb był bardziej wydatny niż np u mnie. i nie wyglądało to na jakąś samoróbkę czy górę szpachli, tylko jak oryginalnie tłoczona maska.sagem pisze:arwam, może maska od B4
dobra już nie spamuję bo mnie właściciel za klejnoty na suchej gałęzi będzie chciał powiesić
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie powisi, spamuj do woli, mam co poczytać chociaż <ok> <ok> <ok>arwam pisze: dobra już nie spamuję bo mnie właściciel za klejnoty na suchej gałęzi będzie chciał powiesić
to przyjedź tym kiblem do mnie i oddaj kluczyki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Apocalipto pisze: Bez przesady, moja to ''kibel'' <zyga>
a progi, tak, pomaluje się, i wiem, że trzeba, tak samo jak wiem, że musi być blenda z 90 od której stroniłem. Blotników z coupe/b4 nie założę, bo pizdowato będzie wyglądać z wązkim błotnikiem z tyłu, a rzeźbgiuć aż tak nie mam zamiaru.
progi będą pomalowane jak od lakiernika wyjedzie e21
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Apocalipto pisze:Bez przesady, moja to ''kibel''
taa jasne, Twoje beeczy otwiera garstke stawki jesli chodzi o ten wymierajacy model
spaykee pisze:bo pizdowato będzie wyglądać z wązkim błotnikiem z tyłu
jest dobrze, testowane juz, tylko tyl musi niezle wystawac, licho jest tylko z boku ale z przodu potworek na maaxa
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chociaż żeby jeździła a tak to pod płotem stoi i wrasta jużkeczy pisze:Apocalipto napisał/a:
Bez przesady, moja to ''kibel''
taa jasne, Twoje beeczy otwiera garstke stawki jesli chodzi o ten wymierajacy model
spaykee, Ogólnie dobrze modzisz, w takim kierunku też miałem kiedyś iść <ok>
Ps. cena do dogadania :mrgreen:
\Apocalipto pisze:chociaż żeby jeździła a tak to pod płotem stoi i wrasta już
to wez ja na karniaka laweta <ok>
dobra dobra, juz zainwestowales w zdezie, niedlugo sie spodoba zabawa i pojdzie dalej... 8-)spaykee pisze:e tam, ja już w gryza nie inwestuje
Pany, jak macie jakies graty to ja bym przygarnal progi kamei i spryski za pare piw, znajdzie sie u mnie nawet jakas blenda 90tkowa na przechandlowanie i jakis tam spojlerek ori alu :mrgreen: