[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
No 175/70 to seria, kupiłem bo były w bardzo dobrej cenie i mają tylko 3 lata., minus to trakcja, a raczej jej brak i zachowanie na zakrętach. Na zime mam 185/65 i jest o wiele lepiej. Na razie jeżdże na takich, może kiedyś wpadną 195/60 tak jak helmuty proponowały, albo 205/50/15 jakbym 15ki kupił.cypek51 pisze:takie to zaklada sie nie wiem do czego
Przód został bez zmiany, miłośnicy pomarańczowych kierunków mogą odetchnąć z ulgą :lol: . Założyłem biały tylko jeden i wygląda tragicznie, moze na innych kolorach jest lepiej ale do miedzianego nie pasuje.
Tak by wyglądało, bo gościu juz na forum zrobił ciemny front na moim kolorze:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27c ... c9e3b.html
Białych na 100% nie będzie bo robiłem juz drugie podejście do białych i o ile za 1szym razem pojeździłem z nimi tydzień to teraz wyleciały po kilku minutach
A ciemny front jest super ale jak patrzy sie z przodu, mnie zawsze denerwowało jak spojrzy sie pod kontem to odbłyśniki tak dziwnie wyglądają.
Z modów to okleiłem czarna folią zamki w klamkach, teraz mam całe czarne klamki bez tego kółeczka chromowanego, takze gruby mod <ok>
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27c ... c9e3b.html
No pewnie że postarzają, ale czy jest sens na siłę odmładzać 22 letnie autoTighe pisze:Pomarańcze postarzają auto ale takie jest moje zdanie tylko
Białych na 100% nie będzie bo robiłem juz drugie podejście do białych i o ile za 1szym razem pojeździłem z nimi tydzień to teraz wyleciały po kilku minutach
A ciemny front jest super ale jak patrzy sie z przodu, mnie zawsze denerwowało jak spojrzy sie pod kontem to odbłyśniki tak dziwnie wyglądają.
Z modów to okleiłem czarna folią zamki w klamkach, teraz mam całe czarne klamki bez tego kółeczka chromowanego, takze gruby mod <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
A tam gadanie, tak samo mogę powiedzieć po co na sile postarzać skoro dostępne są lepsze opcje do tego modelu Na siłę to by było gdybyś wrzucił dayline albo te jak im tam, angel eyesGerB3 pisze:Tighe napisał/a:
Pomarańcze postarzają auto ale takie jest moje zdanie tylko
No pewnie że postarzają, ale czy jest sens na siłę odmładzać 22 letnie auto
Jak Polska będzie mistrzem europy za rok to obiecuję że wpadną wraz ze spoilerem f&f i tym czego bedziecie chcieli <ok>Tighe pisze:Na siłę to by było gdybyś wrzucił dayline albo te jak im tam, angel eyes
Ostatnio wpadło mi takie zdjecie, szkoda że zderzaki us cieżko dostępne i drogie, bo auto piękne:
Znalazłem chwile czasu zeby zrobić zdjęcia, jakość niestety średnia bo robione kalkulatorem. Widac (albo i nie :mrgreen: ) grill z 90ki. Muszę zrobić jakąś sesję w najbliższym czasie
Do zrobienia:
-wyciszam wydech do dźwięku fabrycznego, muszę jechać na złom po znaczek audi 80 w dobrym stanie na klapę i po dywaniki welurowe, zacząłem czyscic wszystko pod maską, żmudna robota ale sprawia radoche, wyprać całe wnętrze, i inne takie detale
Do zrobienia:
-wyciszam wydech do dźwięku fabrycznego, muszę jechać na złom po znaczek audi 80 w dobrym stanie na klapę i po dywaniki welurowe, zacząłem czyscic wszystko pod maską, żmudna robota ale sprawia radoche, wyprać całe wnętrze, i inne takie detale
Chromy kupiłem już z autem, niestety nie jest to comfort edition
Są ori pewnie z 90ki, mocowane są na wcisk chyba, podważałem tylko z tyłu wokół okienek trójkątnych i nie było kleju.
Wkład niklowany miałem jak nie było dodatkowych zegarów, podobno szło to w 90B3 wszystkich wersjach i chyba 2,0. Poniżej 2,0 nie było takich wkładów. B4 ma to w serii
Aparat to Zenit z epoki :mrgreen:
Są ori pewnie z 90ki, mocowane są na wcisk chyba, podważałem tylko z tyłu wokół okienek trójkątnych i nie było kleju.
Wkład niklowany miałem jak nie było dodatkowych zegarów, podobno szło to w 90B3 wszystkich wersjach i chyba 2,0. Poniżej 2,0 nie było takich wkładów. B4 ma to w serii
Aparat to Zenit z epoki :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Ładnie teraz wygląda, z boku nawet spoiler fajnie wygląda i współgra z czarnymi zderzakami. Aluski też fajnie tylko jakby bardziej pasowało by do tego Aero 15'. Dobrze, że nie ma tych foli na drzwiach,bo by biednie z tym wyglądała. Chociaż to ponoć była "wersja limitowana" i to bardzo rzadka <zeby> <haha>. Grill od 90 widać w super stanie jest i pięknie się komponuje i w ogóle. Cieszę się, że mam chociaż tak mały wkład w to autko
Pozdro.
Pozdro.