Jeszcze jeden dodatek do wnętrza w tym roku: dostałem drenianą gałkę ale w jasnym kolorze. Zdarłem bezbarwny i zabejcowałem ją na kolor mahoń.
Fajnie się z nią jeździ i stanowi taki retro dodatek <ok>
moim zdaniem masz dwie opcje do wyboru albo dodać jeszcze jakieś drewniane dodatki do środka i liczyć ze jakoś to będzie wyglądało albo zmienić ją na jakąś inna :lol:
Gałeczka niczego sobie kolego... to jak Ci się podoba drewienko w samochodzie to nic innego Ci nie pozostało jak dodać resztę dodatków które oferuje audi w innych modelach:) powodzenia w modach
no to kolego się należy, na prawdę super to wygląda a jak chcesz mieć ciekawą gałkę to to jest propozycja http://www.allegromat.pl/aukcja44572 nawet KLAKSON by Ci jej pozazdrościł
Podświetlana jak najbardziej na tak, podoba mnie się, ale jak sam widzisz staram się utrzymać to auto w miarę w oryginale, a ta podświetlana jest za "nowoczesna",jak już będę kiedys zmieniał gałkę to na skórzaną, bo tą z Audi Sport prawie nie da sie dorwać
Co myślicie o tych felgach ? Miałem je kiedys i mimo że to tylko 14ki to wtglądały całkiem fajnie - pasowałyby Waszym zdaniem do tego auktualnego auta ?