Z przodu było kilka ciekawych dokładek albo zderzaków ale jest cięzko je dostac, kamei jest w miarę dostepna jako laminat albo używka, a taka np. ABT, Zender czy Votex to już rarytasyMcCoob pisze:przednia mi się średnio widzi
[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
GerB3 pisze:Z przodu było kilka ciekawych dokładek albo zderzaków ale jest cięzko je dostac, kamei jest w miarę dostepna jako laminat albo używka, a taka np. ABT, Zender czy Votex to już rarytasyMcCoob pisze:przednia mi się średnio widzi
Widze ile ludzi tyle opini ale akurat przedni seryjny zderzak w b3 średnio wygląda i na pewno z dokładką kamei seryjne b3 wygląda 1000% lepiej niż bez niej.
Ale jak sie robi auto w detalach z lat 80tych to pasuje
Przecież B3 to relikt lat 80tych, wtedy takie rzeczy były na topie, zobacz sobie na takie cuda jak np. Golf II Kamei. Mnie taki tuning z epoki podoba się bardziej niż german style bo cóż może być piękniejsze od tego :
http://www.autowallpaper.de/gallery2/d/ ... lfI_X1.jpg
czy tego:
http://www.fourtitude.com/emAlbum/album ... er_050.jpg
:lol:
Przecież B3 to relikt lat 80tych, wtedy takie rzeczy były na topie, zobacz sobie na takie cuda jak np. Golf II Kamei. Mnie taki tuning z epoki podoba się bardziej niż german style bo cóż może być piękniejsze od tego :
http://www.autowallpaper.de/gallery2/d/ ... lfI_X1.jpg
czy tego:
http://www.fourtitude.com/emAlbum/album ... er_050.jpg
:lol:
Audi88, no tak najlepiej założyć felgi 15 z nowym wzorem do tego chromowane lusterka i inne pierdoły żeby unowocześnić wygląd starego klasyka. Do takich aut zakłada się takie rzeczy żeby utrzymać auto w stylu lat z których pochodzi dlatego np do audi b3 nigdy nie beda pasować felgi s-line czy zderzaki całe w lakierze, to jest najgorsze co może być -na siłę unowocześniać zewnętrznie stare auto.
Jak to mówią - "z gówna bata nie ukręcisz", oczywiście są wyjątki ale wyjątek zawsze potwierdza regułę
Oczywiście można dyskutować ale w każdym wieku człowiek inaczej podchodzi do pewnych rzeczy, ja wiem tylko tyle że zawsze zwracam uwagę na zadbane stare auto w oryginale, a jakby nie patrzył to te dokładki wychodziło seryjnie w wersji sport edition więc wszystko zostaje w rodzinie <ok>
Jak to mówią - "z gówna bata nie ukręcisz", oczywiście są wyjątki ale wyjątek zawsze potwierdza regułę
Oczywiście można dyskutować ale w każdym wieku człowiek inaczej podchodzi do pewnych rzeczy, ja wiem tylko tyle że zawsze zwracam uwagę na zadbane stare auto w oryginale, a jakby nie patrzył to te dokładki wychodziło seryjnie w wersji sport edition więc wszystko zostaje w rodzinie <ok>
Absolutnie nie popieram chromowanych lusterek i innych wymieionych ,,ulepszaczy,,
Tylko moim zdaniem w orginalne B3 wyglada imponujaco i klasycznie i takie ,, rarytasy ,, troche to psuja . Mi sie to od razu przypomina z tymi laminatami w e36 albo Calibrach.. Oczywiscie kazdy widzi to inaczej
PS.
A ten Golf wyglada dla mnie kosmicznie i mi sie to nie podoba : d
Wiec zadne dokladki dla mnie nie sa okey.. Nawet jezeli sa to jakeis Sporty czy inne wersje
Tylko moim zdaniem w orginalne B3 wyglada imponujaco i klasycznie i takie ,, rarytasy ,, troche to psuja . Mi sie to od razu przypomina z tymi laminatami w e36 albo Calibrach.. Oczywiscie kazdy widzi to inaczej
PS.
A ten Golf wyglada dla mnie kosmicznie i mi sie to nie podoba : d
Wiec zadne dokladki dla mnie nie sa okey.. Nawet jezeli sa to jakeis Sporty czy inne wersje
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Z tym, że B3 też miało lakierowane zderzaki, nie mówiąc już o lakierowanych dokładkach więc z tym raczej źle mówisz Z resztą się zgodzę.taktownie pisze: Do takich aut zakłada się takie rzeczy żeby utrzymać auto w stylu lat z których pochodzi dlatego np do audi b3 nigdy nie beda pasować felgi s-line czy zderzaki całe w lakierze, to jest najgorsze co może być -na siłę unowocześniać zewnętrznie stare auto.
Chciałbym na żywo zobaczyć tą Twoją dokładkę Ger szkoda, że to mało prawdopodobne. Na zdjęciach w kolorze wygląda znacznie lepiej
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Tighe pisze: Z tym, że B3 też miało lakierowane zderzaki,
Taktownie pisze:czy zderzaki całe w lakierze,
Po prostu jesteś "antydokładkowy" :mrgreen:Audi88 pisze:Wiec zadne dokladki dla mnie nie sa okey..
Mi kiedyś też się nie podobały takie rzeczy, a teraz nie generalizuję tylko dobieram takie rzeczy które dodają smaczku przy zachowaniu w miarę seryjnego wyglądu i zawsze wychodzi to na +.
I tutaj przy b3 będe bronił dokładek kamei bo to jedyny słuszny delikatny zabieg który zdecydowanie poprawia wygląd auta, a dla laika który nei obcuje na codzień z tym modelem to te dokładki nie będą widoczne - dopiero jak mu sie palcem pokaże o co chodzi to dopiero powie: "ahaaaaaaaaaaaaa" to o to chodzi <ok>