Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

kobusz quattro

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 15 sty 2009, 22:02

arthur pisze:jakie ladne foty z torunia <ok> <ok> fura pierwsza klasa, lampy z przodu sa super ;-) i podobno wkrotce bedzie szybka ;-)
no to zajefajna informacja <ok>
na razie fajnie wygląda przód miodzio ( teraz znów fajnie po poprzednim Toruniu ;-) )
muzyka czasem jest za mocna <piwo>

i może naprawdę bedzie szybka

PS Artur to będzie Twoja zasluga?? Masz w planach jej nieco dołożyć do pieca??

Awatar użytkownika
bryla123
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: bryla123 » 15 sty 2009, 22:16

A mnie to tam sie wszystko podoba w tej kupejce:-P i ten malunek ...miodzio... zawsze to cos innego niz pozostali 8-) widzi mi sie <ok>

kobusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kobusz » 16 sty 2009, 02:18

Dredziu moja niunia jest szybka i byla a w planach jest ja troche wzmocnic :evil:
dzieki wszystkim za opinie pozytywne jak i negatywne (traktuje je jak sugestie) wiem dla mnie srodek teraz tez nie jest celujacy no ale czeka w kolejce na zmiany aktualnie w toku jest projekcik z moca i napedami jak to sie uda to srodek nie powinien byc wielkim problemem :lol: narazie wyglada dobrze w nocy z podswietleniem no i dziwiek emitowany przez te srebrne glosniki pozwala mi zapomniec o tym ze one sa srebrne :mrgreen: 3drozny zestaw infinity kappa napedzany wzmakiem JBL power serion PX 300.4 i w bagarianie reczna robota bass box gdzie siedzi kappa 30cm srednicy 1300W napedzany wzmakiem JBL Grand Touring GTO 600.1 kondensator czeka jeszcze w sklepie :cry: kaski brak no i niestety auto wagi nabralo ( przez te maty to moge powiedziec ze moje drzwi sa naprawde masywne:-) )
Jeszcze jedno!!! Dredziu nie ciesz sie tak bo jak tylko to zrobie to cie objade <ok>

Awatar użytkownika
Niki20
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Dominik
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Niki20 » 16 sty 2009, 06:20

No bardzo ładna quattrówko-coupejka :mrgreen: Autko na wielki plus, malunek mi się podoba bo nie zalatuje agro. Jedyne co to to srebro w środku ale to już mniejsza sprawa :-P Aluski bardzo piękne :mrgreen: Zapraszam do oceny mojej 80tki. powodzenia w dalszych modach. pozdro <ok>

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 16 sty 2009, 08:49

kobusz pisze:
Jeszcze jedno!!! Dredziu nie ciesz sie tak bo jak tylko to zrobie to cie objade <ok>
Wręcz przeciwnie. Będę się cieszył nawet jak mnie objedziesz ;-) W końcu przybędzie kolejne szybkie Audi i o to chodzi . Jak dodasz , żę właściciel nie jest drechem (nie chodzi o ubiór) i auto w dobrych rękach to pełen plus.

Co do zrobienia to zobaczymy , Ty zrobisz jedno ja zrobię drugie :)
jeśli nie sprzedam eSki to się sprawdzimy <rotfl>

pimp
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pimp » 16 sty 2009, 23:18

gratulacje i powodzenia <ok> nic dodać nic ująć

kobusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kobusz » 17 sty 2009, 11:41

DRED pisze:heh zrób jeszcze coś by auto jeździlo :P
siema byku :)

next TIME ja upalam Twoje autko na torze :)

PS ten taniec na lodzie wrzuć , wyglądałeś jak baletnica :mrgreen:

PS REFLEKTORY a nie Leflektory <ok>
dredziu specjalnie dla ciebie mam nadzieje ze ten filmik nie zrobi tu takiego zamieszania jak na innym forum :lol:

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 17 sty 2009, 12:17

hehe nie no fajny taniec na lodzie. Wiem że to początki Twoje były , ale tym razem ustaw kilka pachołkow i lataj między nimi.

PS czy to nie jest przy cmentarzu osobowickim???

Awatar użytkownika
blady11
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: blady11 » 17 sty 2009, 16:14

Malowanie rewelacja sam bym dał swoją na kilka motywów - jesli masz kolego tego artyste pod reką....

Pozatym jedyne co mi sie nie podoba to przód auta. Zderzak ok ale ta maska (bad-look) czy co to jest poprostu tu nie pasuje... Piękne felaszki....

No i jak koledzy pisali wnętrze coś się gryzie...

Pozatym lalka...

kobusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kobusz » 17 sty 2009, 17:27

powiem tak maska sie wziela z tego ze zarysowalem se niunie ;-) i maska byla do roboty no i denerwowala mnie ta pofaldowana uszczelka wiec se takie lo cos zrobilem zawsze mozna bylo potem dac inna maske no ale sie mnie spodobalo i tak zostalo:-)

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 17 sty 2009, 18:01

... Fajnie autko :mrgreen:
Audio zacne 8-)
Najważniejsze że Tobie się podoba bo wszystkim jedno się nigdy nie będzie podobać 8-)
PS: Widziałem auto w 2008 w Toruniu na zlocie katowałeś je ostro <piwo> Pozdro

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 17 sty 2009, 18:07

grinch pisze:na zlocie katowałeś je ostro
no to pojechałeś Grinch.

Taka jazda wg Ciebie jest katowaniem??? Przecież to była jazda po torze z wykorzystaniem tylnego napędu w audi. Przecież takie auta są stworzone do jazdy po luźnej nawierzchni. Gdzie Ty widzisz katowanie?? Ja rozumiem , że spora ilośc osób lubi jeździć sobie po prostej, lub szybko jeździć po prostej. Niemnej jednak te auta są stworzone do jazdy po winklach!!!!

grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 17 sty 2009, 18:12

DRED pisze:
grinch pisze:na zlocie katowałeś je ostro
no to pojechałeś Grinch.

Taka jazda wg Ciebie jest katowaniem??? Przecież to była jazda po torze z wykorzystaniem tylnego napędu w audi. Przecież takie auta są stworzone do jazdy po luźnej nawierzchni. Gdzie Ty widzisz katowanie?? Ja rozumiem , że spora ilośc osób lubi jeździć sobie po prostej, lub szybko jeździć po prostej. Niemnej jednak te auta są stworzone do jazdy po winklach!!!!

... No ja nawet z 8 litrowym silnikiem TDI tak bym nie jeździł <hahaha> Oczywiście żartuje 8-) Kobusz = Killer :evil:

... Masz rację w porównaniu z FWD na tym zlocie to q jechało jechało a ośka za to poslizg a to brak kontroli no cuż :mrgreen: Pozdro 8-)

Awatar użytkownika
kontestator
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kontestator » 18 sty 2009, 12:17

oooooooo MOTÓRZYSTA :)

UFOtm
Moderator
Moderator
Imię: Michał
Model: Inny
Nadwozie: Coupe quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: UFOtm » 28 sty 2009, 18:44

<ok> projekt zacny, srodek do dopieszczenia chyba ze sie sam utylizuje hehehe (wtajemniczeni wiedza o co chodzi). maska z polaczeniem ze zderzakiem cabrio jest mistrzostwem w blasku ksenonu w soczewkach o barwie 6000k. pieknie jezdzi i brzmi wyglada po aero tez super wiec byle tak dalej BRO!

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl