[B3 2,0] Kolejna sesja mojej niuni...
[B3 2,0] Kolejna sesja mojej niuni...
Witam oto moja b3 po małych przeróbkach i co ważne przed woskowaniem. Autko słabo się świeci, kupiłem drogą paste i zobacze jaki będzie efekt za pare dni wrzuce foto jak będzie wyglądał po. Narazie dodaje z dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 09:30 przez Bartek16d, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę że z lampami też zaszalałeś :mrgreen: Ja w swoim autku też planuje pomalować te ramki wokół odbłyśnika napisz czym to pomalowałeś i czy nie było żadnych problemów z rozebraniem i złożeniem lamp :-> Kiedyś podczas rozmowy ze znajomym odradzał mi właśnie takie malowanie lamp - mówił że raz rozebrane lampy są do wyrzucenia bo potem parują, częściej palą się żarówki itp. :roll:Bartek16d pisze:po dzisiejszych zmianach :
[url=http://images24.fotosik.pl/58/4fac4f65e5085ffem.jpg]Obrazek[/URL]
-
- Forum Audi 80
rozebrac lampy jest banalnie, klosze schodzą bez żadnego problemu po odpieciu spinek. Ramka wokół klosza normalnie sie wypina i także wychodzi bez problemu. Pomalowałem je czarnym matem w sprayu. Nic nie bedzie Ci ciekło ani parowało ponieważ uszczelka jest wykonana z solidnego materiału, Uważaj tylko żebyś szkła do góry nogami nie założyłbo ja przy 1 lampie sie pomyliłem i musiałem rozbierać.
[ Dodano: 2007-08-15, 00:22 ]
[ Dodano: 2007-08-15, 00:22 ]
a dokładnie to gdzie sie woziłeś ??marcinelk13 pisze:ostatnio byłem na dwa tygodnie w twoich terenach ! miałem 700km ! a tak to bardzo ładne autko !