[B3 1Y '91] letni plener - str.1 ... Sprzedana :(
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Na życzenie Ziemora dokładniejsze zdjęcie felg. Nie kupionych, a tylko trochę dopieszczonych.
Dla porównania wersja "profesjonalnie odnowiona" w zakładzie z zeszłego roku (1) - matowe, bez lakieru bezbarwnego-wygladają jakby były psiknięte sprayem, przed malowaniem potraktowane grubym papierem ściernym i wyraźnie widoczne rysy po nim, i obecna mało profesjonalna produkcja garażowa, trochę wymęczona, ale efekt zamierzony osiągnięty. Potraktowane grubym metalikiem i kilkoma warstwami bezbarwnego. (2) :mrgreen:
(1) (2)
Dla porównania wersja "profesjonalnie odnowiona" w zakładzie z zeszłego roku (1) - matowe, bez lakieru bezbarwnego-wygladają jakby były psiknięte sprayem, przed malowaniem potraktowane grubym papierem ściernym i wyraźnie widoczne rysy po nim, i obecna mało profesjonalna produkcja garażowa, trochę wymęczona, ale efekt zamierzony osiągnięty. Potraktowane grubym metalikiem i kilkoma warstwami bezbarwnego. (2) :mrgreen:
(1) (2)
Noo muszę powiedzieć że bardzo mi się podoba Twój audik. Nawet lakier jak na tak ciężki kolor wygląda ślicznie. Choć lubie białe kierunki to pomarańczki wyglądają u Ciebie bardzo dobrze i bym je zostawił. Jedne co mi się rzuciło w oczy to to że trochę wysoko stoi. Delikatnie zglebić i będzie super.
Dokładnie.GerB3 pisze:back to 80's
W temacie cisza niestety. Z rzeczy zmodzonych to jedynie czerwone podświetlenie zegarów <ok> .
Zima to dla mnie martwy czas, niestety i w dodatku matura, bo jakoś ją trzeba napisać
Ale nie byłbym sobą gdybym czegoś "zbędnego" nie przygarnął. Chociaż to już będzie nowy temat w innym dziale . Ale na razie cisza, nikt nic nie wie, wszystko w swoim czasie <ok> .
Zima to dla mnie martwy czas, niestety i w dodatku matura, bo jakoś ją trzeba napisać
Ale nie byłbym sobą gdybym czegoś "zbędnego" nie przygarnął. Chociaż to już będzie nowy temat w innym dziale . Ale na razie cisza, nikt nic nie wie, wszystko w swoim czasie <ok> .
Fajna B3! Nie widziałem jej podoba mi się dokładka przedniego zderzaka.
Uważam, że niewielkim nakładem finansowym byłoby ładnie polakierować lusterka, klamki i dolne listwy. Zrobiłem VT:
Dodatkowo przywróciłbym spojler tylnej klapy.
Co do większych wydatków to zapodałbym z tyłu treserki, zawieszenie lekko obniżył i dodał dystanse 15mm na przód i 20mm na tył. Byłoby miodzio <ok>
Gratki za posiadanie innego zderzaka niż wszyscy!
Uważam, że niewielkim nakładem finansowym byłoby ładnie polakierować lusterka, klamki i dolne listwy. Zrobiłem VT:
Dodatkowo przywróciłbym spojler tylnej klapy.
Co do większych wydatków to zapodałbym z tyłu treserki, zawieszenie lekko obniżył i dodał dystanse 15mm na przód i 20mm na tył. Byłoby miodzio <ok>
Gratki za posiadanie innego zderzaka niż wszyscy!
ATLAS, Twoja wizja bardzo mi się podobuje. W razie potrzeby zgłoszę się do Ciebie po radę i VT <ok>
Po maturach będzie trochę czasu więc będzie dobra pora na modzenie
Plany są, a one zwiastują zmiany na coś z większym silnikiem <ok>
Spokojnie, nie zawiedziecie się, nie będzie ani Fiata, ani Daewoo. Może jakiś żłopel? A może coś zdrowszego typu rower? :mrgreen:
Dokładka faktycznie jedyna taka. Ktoś na spocie pytał mnie jakiej ona jest firmy.
Sprawdziłem i odpowiadam: HOTE Design GmbH.
Niestety nie znalazłem praktycznie nic na temat tej firmy w internecie :roll: Może firma istniała w latach "nieskomputeryzowanych" i padła pod ciężarem innych działających w podobnym segmencie, ale żeby nawet wzmianki nie było?
Po maturach będzie trochę czasu więc będzie dobra pora na modzenie
Plany są, a one zwiastują zmiany na coś z większym silnikiem <ok>
Spokojnie, nie zawiedziecie się, nie będzie ani Fiata, ani Daewoo. Może jakiś żłopel? A może coś zdrowszego typu rower? :mrgreen:
Dokładka faktycznie jedyna taka. Ktoś na spocie pytał mnie jakiej ona jest firmy.
Sprawdziłem i odpowiadam: HOTE Design GmbH.
Niestety nie znalazłem praktycznie nic na temat tej firmy w internecie :roll: Może firma istniała w latach "nieskomputeryzowanych" i padła pod ciężarem innych działających w podobnym segmencie, ale żeby nawet wzmianki nie było?
Dziękuje wszystkim za ciepłe słowo i pomoc, jednocześnie proszę o zamknięcie tematu.
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do nowego tematu i działu na forum
https://audi80.pl/audi-100-c4-nowe-o ... htm#601841
Wszystkich zainteresowanych zapraszam do nowego tematu i działu na forum
https://audi80.pl/audi-100-c4-nowe-o ... htm#601841