[B3 JK] moj diesel
-
- Forum Audi 80
[B3 JK] moj diesel
witam wszystkich. moje autko to rocznik 1988. silnik 1.6D, jest suchy, czysty, nie bierze oleju ani kropli i dymka nie puszcza. samochod kupiłem ponad rok temu w Nowym Sączu. było troche zaniedbane, włozylismy z zona wiele pracy zeby je odswiezyc. wyniki zobaczcie na zdjeciach przejechane 230000km. jest po wymianie pierscieni. ponadto zrobiłem zawieszenie, nowa przekładnia kierownicza, łozyska kół, wszystkie gumy w zawieszeniu nowe, zrobilem remont rozrusznika,nowy rozrzad, olej, filtry płyny wymieniam na biezaco. auto jest wdzieczne i niezawodne, pali na dotyk nawet na mrozach, zawsze wsiadam i jade. auto jest bardzo oszczedne, w trasie przy ok90km/h z czterema osobami w srodku bierze 4.5 l/100km. w miescie okolo 5.5. czekam na wasze komentarze. pozdrawiam
Ładna seria :mrgreen:
Troche pracy Cie czeka zeby wygladała jeszcze lepiej. Proponuje zaczac od wywalenia tych niebieskich, metalowych wycieraczek :shock:
Zobacz, oceń moje 4koła
-
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
[B3 JK] moj diesel
dzieki za komentarze, pytacie o plany hmm mój plan to audi b4 quattro z silnikiem ABC lub takie samo audi 100 quattro ABC. moze jak kasa pozwoli to A6 quattro 2.5tdi