[audi 80 B4 1.9tdi] Moj Dziadkowóz :)
[audi 80 B4 1.9tdi] Moj Dziadkowóz :)
Witam wszystkich:)
Wiec i ja przedstawie swoje audi.... jest to moja ósma audi z kolei. Jestem fanem tej marki;) Jako moje pierwsze auto za malotala bylo b2 81rok 1.6+gaz :mrgreen: i tak jakos sie zaczelo pozniej przejsciowka 85rok, piekne czarne b3(chyba najmilej wspominam), 4x b4 i raz a4: <ok>
Jak do tej pory wierny, wiecej grzechow nie pamietam
W sumie to pierwsze auto jakie pokazuje na forum
padlo na b4 1.9 tdi na niestety boschu:)
Na wyposażeniu ma:
wspomaganie kierownicy
centralny zamek na pilota(scyzoryk)
kremowa skora wraz z boczkami
podgrzewane dupcie
klima
ABS
elektryczny szyberdach
elektryczne szyby i lusterka
alu 16-tki PowerTech(od mak777) przod 195/45/16 tyl 215/40/16 w brokacie :lol:
lampy zespolone
halogeny oraz kierunki w zderzak
plany:
* przyciemnić szyby
* założyć obrotek ( w trakcie)
* podłokietnik ( w trakckie, jeszcze nie zalozony, niestety na fotce z allegro byl jasniejszy)
* jak sie trafia brocki to wymienie bo te do konca kolorystycznie chyba nie pasuja
* 216tki i chip( w trakkcie)
* soczewki z xenonem lezy w piwnicy( potrzebuje prawe szkło do soczewki jakby ktoś mial)
* polerka lakieru
* nie wiem co z gleba, czasem musze jechac autem w teren w pracy
* i troche wydech mnie drazni (takie kupilem)
Zrobilem jakies foty, jak umyje auto wstawie lepsze:)
jak sie pozniej okazalo na tyle sa zalozone dystansze jakies ok 20mm plus do tego fela
9"/16 na tyle
Wiec i ja przedstawie swoje audi.... jest to moja ósma audi z kolei. Jestem fanem tej marki;) Jako moje pierwsze auto za malotala bylo b2 81rok 1.6+gaz :mrgreen: i tak jakos sie zaczelo pozniej przejsciowka 85rok, piekne czarne b3(chyba najmilej wspominam), 4x b4 i raz a4: <ok>
Jak do tej pory wierny, wiecej grzechow nie pamietam
W sumie to pierwsze auto jakie pokazuje na forum
padlo na b4 1.9 tdi na niestety boschu:)
Na wyposażeniu ma:
wspomaganie kierownicy
centralny zamek na pilota(scyzoryk)
kremowa skora wraz z boczkami
podgrzewane dupcie
klima
ABS
elektryczny szyberdach
elektryczne szyby i lusterka
alu 16-tki PowerTech(od mak777) przod 195/45/16 tyl 215/40/16 w brokacie :lol:
lampy zespolone
halogeny oraz kierunki w zderzak
plany:
* przyciemnić szyby
* założyć obrotek ( w trakcie)
* podłokietnik ( w trakckie, jeszcze nie zalozony, niestety na fotce z allegro byl jasniejszy)
* jak sie trafia brocki to wymienie bo te do konca kolorystycznie chyba nie pasuja
* 216tki i chip( w trakkcie)
* soczewki z xenonem lezy w piwnicy( potrzebuje prawe szkło do soczewki jakby ktoś mial)
* polerka lakieru
* nie wiem co z gleba, czasem musze jechac autem w teren w pracy
* i troche wydech mnie drazni (takie kupilem)
Zrobilem jakies foty, jak umyje auto wstawie lepsze:)
jak sie pozniej okazalo na tyle sa zalozone dystansze jakies ok 20mm plus do tego fela
9"/16 na tyle
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, 23:12 przez gumis99, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Re: [audi 80 B4 1.9tdi] Moj Dziadkowóz :)
.ss
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2010, 22:20 przez gumis99, łącznie zmieniany 1 raz.
spoko jak cos nie ma problemudaj znać to może fele od mak777 trafią znowu do byłego jego auta
az sie prosi ale cos bede myslal mam w sumie w piwnicy zawieche z compi jest -20mm juz mialem a4 na glebie i jakos teraz sie nie pale:)jak jezdzisz w terenie to może lepiej gleby nie ryzykuj
lub zainwestuj w łade nive :mrgreen: :mrgreen:
wolalbym na pierburgu <ok>i nie narzekaj na Boscha bo naprawdę dużo potrafi <ok> <ok>
takie kupilem, tlumik dobry wiec na razie zostaje wole wydac kase na cos innego - grunt zeby kucy nie zabieralokońcówka tłumika jest straszna :-x
jak wyzej...sa wazniejsze rzeczy i tak na tych gumach jest twardy...do jeszcze niedawno byly 2kity w piwnicy zostala -20mmauto bez gleby wygląda tragicznie
z przodem jest ok jedynie tyl szpeci...
chlopaku nie przesadzaj jak na 18cie lat wyglada dobrze widzialem kilku letnie w tragicznym stanie a ze kierowcy wyglada najgorzej to chyba oczywiste....podlokietnik dostalem na urodziny i na allegro byl bardzo w kolorze skory -co zrobisz nie przeszkoczysz...skóra w bardzo słabym stanie a o podłokietniku nie wspomnę :-|
skora z tylu stan idealny....<ok>
przez 2tyg mialem jeden telefon i koles chcial zebym w tygodniu podjechal do wa-wy z wro <urodziny> ale to juz i tak po decyzji ze zostajetomekk666 pisze:aha, a ja myślałem, że dopiero ją kupiłeś Cena była dość atrakcyjna, aż dziwne, że auto nie znalazło nowego właściciela :mrgreen:gumis99 pisze:hehe to ja wystawilem