[B4 TDI] Moj Srebrny Klekot ||| Zetor w Sniegu str 1
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: [B4 TDI] Audi 80 B4 1.9 TDI 1z
Kolejna 80 na forum - Gratuluje zakupu i życzę niezawodności. A co do Twoich planów to jestem za lecz jedno mnie zastanawia :lol:
"- Wstawienie dobrego audio (skrzynia basowa z 6-8 głośników)"
nie lepiej skrzynię z JEDNYM (góra z dwoma) a porządnym głośnikiem (Hertz, Pioneer, JBL itp). po co zawalać cały bagażnik skrzynią z jakimiś "tanimi" głośnikami?...bo na pewno Ci ta skrzynia zajmie trochę miejsca w bagażniku :roll:. A tak Kupisz dobrą skrzynię która mniej będzie zajmować a na pewno będzie czyściej grała niż na jakiś tam Boschmanach czy jakoś tak. Wtedy w półkę dasz jakieś głośniczki dodatkowe i masz ładne granie
nie lepiej skrzynię z JEDNYM (góra z dwoma) a porządnym głośnikiem (Hertz, Pioneer, JBL itp). po co zawalać cały bagażnik skrzynią z jakimiś "tanimi" głośnikami?...bo na pewno Ci ta skrzynia zajmie trochę miejsca w bagażniku :roll:. A tak Kupisz dobrą skrzynię która mniej będzie zajmować a na pewno będzie czyściej grała niż na jakiś tam Boschmanach czy jakoś tak. Wtedy w półkę dasz jakieś głośniczki dodatkowe i masz ładne granie

- mazakback
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: [B4 TDI] Audi 80 B4 1.9 TDI 1z
Nikt nie mowil o glosnikach boschmanacha czy jakos tak. Myslalem o jakis ze stajni JBL a i skrzynie z tej samej firmy no moze clariona. A co do tego to 6-8 glosnikow = 2 gwizdki +2 glosniki przod + 2 glosniki tyl + skrzynie daje na 7 "glosnikow"KLAKSON pisze:Kolejna 80 na forum - Gratuluje zakupu i życzę niezawodności. A co do Twoich planów to jestem za lecz jedno mnie zastanawia :lol:

Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
mazakback, Taki młody gówniarz a już sie wozi taką bryką, chyba musisz być nadziany hehe :mrgreen:
<cieszy>
Co do Audioli to samochodzik supcio
fajne wyposażenie, przydało by się jeszcze założyć alarm na pilocika, pełen lasnsss <ok> spojrzenie ludzi kiedy lukaja, ze w taki sposób zamykasz samochodzik-bezcenne <ok>
Mody idą w dobry kierunek szczególnie widzi mi się to : "- Wstawienie dobrego audio (skrzynia basowa z 6-8 głośników)" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobra muza i brzmienie to podstawa dobrego lansu na mieście, zresztą musze Ci powiedzieć, ze jazda po mieście jest bardzo trudna
:mrgreen: bo musisz patrzeć na chodniki żeby kumple i laski zobaczyli jaku bryku się wozisz, no a drogę mało co obserwujesz xD (zart
)
Audiola fajowa, fajowy kolorek krótko mówiąc jest co na nią wyrywać, styłu po rozłożeniu fotelów jest bardzo wygodnie :mrgreen: , sprawdzałem hehe.. <ok>
Pozdrawiam..

Co do Audioli to samochodzik supcio

Mody idą w dobry kierunek szczególnie widzi mi się to : "- Wstawienie dobrego audio (skrzynia basowa z 6-8 głośników)" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobra muza i brzmienie to podstawa dobrego lansu na mieście, zresztą musze Ci powiedzieć, ze jazda po mieście jest bardzo trudna

Audiola fajowa, fajowy kolorek krótko mówiąc jest co na nią wyrywać, styłu po rozłożeniu fotelów jest bardzo wygodnie :mrgreen: , sprawdzałem hehe.. <ok>
Pozdrawiam..