Moja 90 B3 2.3
-
- Forum Audi 80
Moja 90 B3 2.3
Witam 8-)
Chciałem pochwalic sie dosyć niedawno zakupionym Audikiem 90 b3 2.3 E. Historia tego samochodu nie do końca jest mi znana gdyż został on sprowadzony z Niemiec w 2005 roku przez komis, który sprzedał go panu w podeszłym wieku :mrgreen: gośc jeździł nim do 01,06,2009 wtedy to właśnie go zakupiłem <ok> Stan ogólny oceniam na 4 z racji lekko wgniecionego kantu tylnego błotnika :cry: . Do dziś jestem z niego bardzo zadowolony, silniczek suchutki zero jakichkolwiek wycieków, śmiga elegancko na temat blachy to dużo nie napisze z racji tego ze nie sprawdzałem go żadnymi testerami, ale to w najbliższym czasie powinienem sprawdzić <ok>
Teraz troche na temat wyposażenia ( choć jest bardzo ubogie)
elektryczne lusterka
wspomaganie kierownicy
szyberdach
obrotomierz
centralny zamek
radio cd/mp3 LG
Co zrobilem;
wymiana świec
Chrom zamalowany na czarny mat
Zamalowane lampy tył na czerwono
A oto fotki <ok>
No i wreszcie fotki wnętrza <ok>
Zapraszam do wyrażania opini tych dobrych i złych
Chciałem pochwalic sie dosyć niedawno zakupionym Audikiem 90 b3 2.3 E. Historia tego samochodu nie do końca jest mi znana gdyż został on sprowadzony z Niemiec w 2005 roku przez komis, który sprzedał go panu w podeszłym wieku :mrgreen: gośc jeździł nim do 01,06,2009 wtedy to właśnie go zakupiłem <ok> Stan ogólny oceniam na 4 z racji lekko wgniecionego kantu tylnego błotnika :cry: . Do dziś jestem z niego bardzo zadowolony, silniczek suchutki zero jakichkolwiek wycieków, śmiga elegancko na temat blachy to dużo nie napisze z racji tego ze nie sprawdzałem go żadnymi testerami, ale to w najbliższym czasie powinienem sprawdzić <ok>
Teraz troche na temat wyposażenia ( choć jest bardzo ubogie)
elektryczne lusterka
wspomaganie kierownicy
szyberdach
obrotomierz
centralny zamek
radio cd/mp3 LG
Co zrobilem;
wymiana świec
Chrom zamalowany na czarny mat
Zamalowane lampy tył na czerwono
A oto fotki <ok>
No i wreszcie fotki wnętrza <ok>
Zapraszam do wyrażania opini tych dobrych i złych
Ostatnio zmieniony 20 paź 2009, 17:34 przez wojtek1308, łącznie zmieniany 6 razy.
ładna audiolka, wrzuć jakieś ładne alu i będzie liga <ok> Nie wiem dlaczego bronisz się przed chromem... zamalowując na czarno. tymbardziej że ramki okien też nie masz czarnych tylko z połyskiem... znaczki listwy osobiscie zrobiłbym ori czyli w chromie no i razi mnie ta końcówka wydechu... powodzenia w modach <ok>
-
- Forum Audi 80
I tu sie z tobą zgodzę .... Końcówke wyrzucam przy najbliższej okazji <ok> a chrom to w ogóle mi sie nie podoba na jasnych samochodach ramki na drzwiach tez będą czarne ale niestety jak narazie brak czasu
[ Dodano: 2009-07-30, 23:59 ]
bobsley6, Tak była na OtoMoto zaraz po zakupie gdy pojezdzilem nia i zobaczylem ile pali :mrgreen: no ale jednak los tak chcial ze jej nie sprzedałem i juz na pewno nie sprzedam <ok>
[ Dodano: 2009-07-30, 23:59 ]
bobsley6, Tak była na OtoMoto zaraz po zakupie gdy pojezdzilem nia i zobaczylem ile pali :mrgreen: no ale jednak los tak chcial ze jej nie sprzedałem i juz na pewno nie sprzedam <ok>
-
- Forum Audi 80
Gratuluję ładnej fury <ok>
Miałem podobne odczucia co do chromów przy mojej 90-tce, ale jak przyszły alufelgi to wszystko ładnie pasuje i spodobało mi się. Poza tym to jedna z cech charakterystycznych w Audi 90.
Dał bym jeszcze znaczek Audi na tylną klapę bo jakoś pusto tam jest. I może spojler od 90-tki.
Dbaj o nią
Miałem podobne odczucia co do chromów przy mojej 90-tce, ale jak przyszły alufelgi to wszystko ładnie pasuje i spodobało mi się. Poza tym to jedna z cech charakterystycznych w Audi 90.
Dał bym jeszcze znaczek Audi na tylną klapę bo jakoś pusto tam jest. I może spojler od 90-tki.
Dbaj o nią
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: