Moja Aldi 2 :)
Moja Aldi 2 :)
A więc po dłuższym czasie poszukiwań kupilem Audi 80 2.8 V6 QUATTRO 1992R
Największym mankamentem tej Audi był poprzedni właściciel miał ją 8 lat i chyba przez ten czas nigdy jej nie umył ani nie odkurzył silnik zawieszenie stan dobry blacharka do roboty i hamulce sie kończą
Wyposażenie :
4x el. szyby (nawet działają )
komputer pokładowy .
ABS
Szyberdach (działa )
Quattro
LPG BRC ( "Nie chcem ale Muszem")
Klimy Brak
I jakieś tam gadzety ktore nie wiem do czego i czemu slużą
orginalne Radio AUDI ktore dzisiaj wylatuje i w trafia do drugiej Audi
W planach :
Wymiana wszystkich płynów i pasków i co tam jeszcze wyjdzie to tez sie wymieni zrobione
wizyta u Lakiernika
Zrobienie Hamulców
wypranie tapicerki zrobione
Ciemne szyby (obowiązkowo)
zmiana kierownicy na S
Jakies Alu 16 moze 17 ale nie wiem jeszcze jakie
i moze cos pomysle z tylna blendą ale wiem jedno napewno nie USA
i przednie kierunki zmienie na białe.
Z moją drugą A80
Największym mankamentem tej Audi był poprzedni właściciel miał ją 8 lat i chyba przez ten czas nigdy jej nie umył ani nie odkurzył silnik zawieszenie stan dobry blacharka do roboty i hamulce sie kończą
Wyposażenie :
4x el. szyby (nawet działają )
komputer pokładowy .
ABS
Szyberdach (działa )
Quattro
LPG BRC ( "Nie chcem ale Muszem")
Klimy Brak
I jakieś tam gadzety ktore nie wiem do czego i czemu slużą
orginalne Radio AUDI ktore dzisiaj wylatuje i w trafia do drugiej Audi
W planach :
Wymiana wszystkich płynów i pasków i co tam jeszcze wyjdzie to tez sie wymieni zrobione
wizyta u Lakiernika
Zrobienie Hamulców
wypranie tapicerki zrobione
Ciemne szyby (obowiązkowo)
zmiana kierownicy na S
Jakies Alu 16 moze 17 ale nie wiem jeszcze jakie
i moze cos pomysle z tylna blendą ale wiem jedno napewno nie USA
i przednie kierunki zmienie na białe.
Z moją drugą A80
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2011, 08:23 przez blantbest, łącznie zmieniany 6 razy.
Nom dokładnie tak jak mówiszenzoo pisze:piękna na żywo jeszcze lepiej się prezentuje i jeszcze ten dzwięk V-ki
wczoraj wymieniony został kompletny rozrząd z pompą wody olej w silniku mobil 10w-40 z filtrami
uzupelniony olej w szkrzyni biegów i w moscie i plyn chlodniczy
jak wtym tygodniu znajde chwile to wymienie 2 tarcze hamulcowe tylne i klocki przód tył i łozysko tylne lewe 8-)
Teraz tp ja sie zastanawiam własnie nad tymRychu82 pisze:no zastanów się czy warto bo ja to nawet dam dwa białe za jeden pomarańczowy (tyle że jeden nie jest ori )blantbest pisze:i przednie kierunki zmienie na białe.
wstępna polerka pastą tempo lekkościerną wykonana (3,5h ) taką porządną polerkę wykonam po remoncie blacharki 8-) ktory niebawem nadejdzie