Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Moja angielska niunia ;)

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
lysy1986
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: lysy1986 » 13 gru 2010, 18:25

Witam. Odświeżam mój temat. Tym razem w niezbyt miłych okolicznościach. A wiec w wyniku kilku czynników moje Audi nie będzie używane przez kilka miesięcy. Stoi sobie spokojnie w garażu i czeka na lepsze dni. I z tym się wiąże moje pytanie. Jak najlepiej przygotować samochód do tak długiego postoju, by potem nie mieć żadnych problemów. Wiem, że jak długo się auta nie używa to potem mogą wystąpić problemy. A szkoda by mi było, bo jest dopieszczona jak tylko możliwe, i nie chciałbym po tym tym czasie kilku miesięcy były problemy z odpaleniem itp itd. A więc mam zrobić. Zima sroga się zapowiada. Na razie otworzyłem szyby by w środku nie gniło mi nic i by nie śmierdziało stęchlizną, oraz zabrałem akumulator i przełożyłem do innego auta. Prosiłbym o porady jak najlepiej przygotować auto. Dzięki

Awatar użytkownika
lysy1986
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: lysy1986 » 21 gru 2010, 22:24

Wszystkie części na sprzedaż. Dla userów forum atrakcyjne ceny. Tylne zaciski do regeneracji, reszta całkowicie sprawna i w super stanie. Oryginalny przebieg ~ 209 000 kilometrów

Uwaga:
przednia szyba, gałka lewarka zmiany biegów, przednie reflektory, dolna osłona silnika, kierownica, przednie błotniki, wykładzina bagażnika, listwy pod reflektory sprzedane.

Jakby ktoś był zainteresowany kontakt na PW albo pod numerem telefonu 889 843 530 (dzwonić po godzinie 16.10)

Przypominam, auto w wersji angielskiej, więc nie wszystkie części będą pasowały. Pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl