[B3 1.8 91'] Moja B3-ójka
[B3 1.8 91'] Moja B3-ójka
Przyszła kolej na przedstawienie mojej b3jki.Wymaga kilka poprawek wizualnych ale to w przyszłości , użytkuje ją od kilku lat i do tej pory nie sprawiła mi większych problemów.Nic nie było w niej "ulepszane" poza zmianą na alufelgi , zastanawiam się nad zmianą przednich kierunków na przezroczyste myślę że wprowadziło by to troche świeżości do wyglądu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Re: [B3 1.8 91'] Moja B3-ójka
Łoł cóż za odwaga Wkładaj te kierunki i nie myśl tyle. Z czernej B3-ki można wykrzesać nieco więcej.LukeX pisze:Nic nie było w niej "ulepszane" poza zmianą na alufelgi , zastanawiam się nad zmianą przednich kierunków na przezroczyste myślę że wprowadziło by to troche świeżości do wyglądu.
Ps. Wygląda zdrowo
Emge napisałem tak bo ogólnie (mówię o wyglądzie wizualnym ) czasami lepiej pozostawić jak jest bo czasami dokładając coś możemy tylko zaszkodzić wyglądowi ja jestem raczej fanem oryginalnego wyglądu.Chociaż przyznam szczerze że widziałem tutaj na forum naprawdę ładnie przerobione b3jki ale to raczej nie dla mnie.Dzięki za pozytywne wypowiedzi.
Ładny oryginał <ok>
Też miałem kiedyś dylemat z kierunkami. Po zmianie doszedłem do wniosku, że białe kierunki jakby poszerzają optycznie przód (zlewają się z lampami) i oczywiście odmładzają wizualnie auto. Teraz, nie wiem czy bym zmieniał bo wyjątkowo podobają mi się B3 w 100% oryginale. Może dlatego, że coraz mniej jeździ tych "zwykłych".
Też miałem kiedyś dylemat z kierunkami. Po zmianie doszedłem do wniosku, że białe kierunki jakby poszerzają optycznie przód (zlewają się z lampami) i oczywiście odmładzają wizualnie auto. Teraz, nie wiem czy bym zmieniał bo wyjątkowo podobają mi się B3 w 100% oryginale. Może dlatego, że coraz mniej jeździ tych "zwykłych".
- prezes3000
- Forum Audi 80