[B4 anglik]moja bialutka niunka..(UPDATE!!)
[B4 anglik]moja bialutka niunka..(UPDATE!!)
witam..chcialem zaprezentowac swoja niunke..1.6i '94..na fotkach jeszcze ze starymi kolkami..teraz juz stoi na aluskach OOOO.. 205/60/15..jak tylko bede mial wiecej fotek to je wrzuce..
a tym czasem co o niej sadzicie??
POzdRO-vienia
a tak wyglada na alOOOOskach.. :mrgreen:
a tym czasem co o niej sadzicie??
POzdRO-vienia
a tak wyglada na alOOOOskach.. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2007, 12:06 przez hubertcik, łącznie zmieniany 3 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- krzysiek11
- Forum Audi 80
hehe..silnik mi tez sie nie za bardzo podoba..ale tutaj ubezpieczenie jest zajebiscie wysokie..za1.6 place 100 funciakow miesiecznie..jak by bylo2.0 musial bym bulic dwa razy tyle.. wiec trzeba troche pobujac sie takim silniorem,zeby znizki podlapac..a pozniej mozna zmienic na cos wiekszego..jakies2.8quatro mi sie marzy.. :mrgreen: i tak to 1.6 nie jest najgorsze..jest na wtrysku..mam 4 elektrodowe swiece NGK sport filtr powietrza i ok100koni pod maska..niebawem bedzie przelotowy wydech i strumienica.. :mrgreen: moze rakieta to to nie jest..ale Vectra1.8 16V mi nie uciekla.. :mrgreen: :mrgreen: hehehe a co do kiery po drugiej stronie to juz sie przyzwyczailem..i jak ogladam PL furki to cos mi nie pasuje.. hehehe..Marcin19l pisze:ładny orginał ale silnik mi sie nie podoba i kiera tez nie ta strona
dzieki za opinie..
POzdRO-vienia
[ Dodano: 2007-06-20, 18:45 ]
ja przemieszam sie po NOTTINGHAM..krzysiek11 pisze:no fajna
a gdzie jeździ? bo moja w szkocji
ps. niemoge już patrzeć na te brązowe budynki :roll: [url=http://images25.fotosik.pl/2/bc6c0225b184a933m.jpg]Obrazek[/URL]
fakt..budynki najpiekniejsze nie sa.. ale da sie przyzwyczaic..
- Brylantoos
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
witam i pozdrawiam jest juz troche audimaniakow na wyspach wiec mozna sie od czasu do czasu zegrac....co do ubezpieczenia to cos drogo bulisz ja mam miesiecznie 35 funtow a mam 2,0 abk ubezpieczona w quinn direct... ubezp oczywiscie 3rd part and theft...wiec szalu nie ma ale sam bylem zaskoczony ze tylko 400funtow za rok...
jakby co to wal smialo...pozdrowionka z poludnia anglii (southampton i okolice)
jakby co to wal smialo...pozdrowionka z poludnia anglii (southampton i okolice)