[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Korzystająć z chwili wolnego trzeba było przystąpić do prac.
Na pierwszy ogień: Olej Motul 6100 Synergie oraz filtr Mann. Niestety dopiero po założeniu pomyślałem, że można było fotosa strzelić więc butelka otwarta
Po oleju wymiana wylanego amortyzatora wraz z osłonką i odbojnikiem. Łożyska ani gumy łożyska nie wymieniałem bo w bardzo dobrym stanie są oraz firmowe (m.in. INA). Amortyzator to olejowy Kayaba, poprzedni był tani Hart. Zainwestowałem w ściągacz do sprężyn.
A tutaj kilka zdjęć zrobionych dzień przed mini olkuskim zlotem Audi 80
Oraz zdjęcia dla wujo1 - elektryczne lusterka oraz okrągłe manetki.
Po weekendzie nowe przewody hamulcowe oraz tylnia półka z miejscem na 4 głośniki, roletą i duosound.
Tak wiem, pasowałoby zainwestować w porządne dywaniki z przodu.
Na pierwszy ogień: Olej Motul 6100 Synergie oraz filtr Mann. Niestety dopiero po założeniu pomyślałem, że można było fotosa strzelić więc butelka otwarta
Po oleju wymiana wylanego amortyzatora wraz z osłonką i odbojnikiem. Łożyska ani gumy łożyska nie wymieniałem bo w bardzo dobrym stanie są oraz firmowe (m.in. INA). Amortyzator to olejowy Kayaba, poprzedni był tani Hart. Zainwestowałem w ściągacz do sprężyn.
A tutaj kilka zdjęć zrobionych dzień przed mini olkuskim zlotem Audi 80
Oraz zdjęcia dla wujo1 - elektryczne lusterka oraz okrągłe manetki.
Po weekendzie nowe przewody hamulcowe oraz tylnia półka z miejscem na 4 głośniki, roletą i duosound.
Tak wiem, pasowałoby zainwestować w porządne dywaniki z przodu.
- trepek
- Forum Audi 80
Dziękuję za wszystkie miłe słowa, naprawdę jest to miód na moje serce.
Aaa... sprawdzałem na krótko i po chamsku czy czujnik ciśnienia oleju dobrze wskazuje, bo mam nie orginalny, i jak zrobiłem tą prowizorkę to tak zostało... po weekendzie będę miał kilka dni wolnych więc się i to ogarnie.motowalus pisze:a co to za kabel zwisajacy z drzwi wchodzacy pod oslone progu? jakas fuszerka? <ok>
- trepek
- Forum Audi 80
Uwierz mi, że mi też to doskwiera...matt1988 pisze:O panie ale czysta ładnie wyglada tylko brak zderzaka tył A90
tomekk666
Przywiązałem się. Po drugie wiernie mi służy i jest mega wygodna :mrgreen:
GerB3
Alufelgii są z tym samochodem od 1990r. Były zniszczone, wżery ale... trochę samozaparcia, chęci i zimnego piwa.
Niki20
Kiedyś miałem kryzys, po stłuczce, i szukałem dobrej budy by silnik przełożyć. Pooglądałem parę aut i zacząłem bić się w głowę, skąd takie głupie myśli pojawiły się. Naprawa tania nie była (cały przód do wymiany), bo odszkodowania nie miałem ale uważałem, że dobrze robię - robiłem dla siebie.
ysiul
Dziękuję. Patrząc widzę efekt swoim prac.
Afdi87
No nareszcie Ci się felgi podobają Dyskretna elegancja. Laminaty i HID'y to nie dla mnie