[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Proszę o wybaczenie <nunczako>Labiel pisze:Żeś kurcze musiał teraz wyskoczyć z tymi ramkami. Będą mi teraz chodziły po głowie.
Nie wszysko musi być wielkie i rzucające się w oczy by je dostrzec. Czasem drobne niuanse, które zauważa się dopiero po drugim rzucie oka stanowią o fakcie, czy auto jest dobrze czy nie utrzymane, robione (imho) ze smaczkiem czy niepawelrybak15 pisze:Szczerze mówiąc, to tych ringów w ogóle nie widać
- trepek
- Forum Audi 80
Przyszła pora na mały remoncik.
Oto obraz nędzy i rozpaczy:
Na szczęście gładź bloku nie porysowana, progów nie ma (jedynie lekka zmiana faktury materiału w dotyku). Dołu nie ruszam. Głowica - totalna agonia, luzy na prowadnicach i pęknięcia komór wirowych. Widocznych pęknięć głowicy, prócz tych pomiędzy zaworami, brak.
Głowica do kompletnej regeneracji idzie, do tego sprawdzenie i regulacja wtrysków, metalowa uszczelka od AAZ, nowe szpilki, kilka uszczelek i jakieś tam pierdułki.
Robocizna własnymi rączkami, tak więc aż tak bardzo po kieszeni nie skubnie.
Aż dziw, że to jeździło, moc miało i mało paliło.
Więcej info cooming soon.
Oto obraz nędzy i rozpaczy:
Na szczęście gładź bloku nie porysowana, progów nie ma (jedynie lekka zmiana faktury materiału w dotyku). Dołu nie ruszam. Głowica - totalna agonia, luzy na prowadnicach i pęknięcia komór wirowych. Widocznych pęknięć głowicy, prócz tych pomiędzy zaworami, brak.
Głowica do kompletnej regeneracji idzie, do tego sprawdzenie i regulacja wtrysków, metalowa uszczelka od AAZ, nowe szpilki, kilka uszczelek i jakieś tam pierdułki.
Robocizna własnymi rączkami, tak więc aż tak bardzo po kieszeni nie skubnie.
Aż dziw, że to jeździło, moc miało i mało paliło.
Więcej info cooming soon.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Zapraszam i tak czy siak, na grilla i pod namioty jak ciepło będzie <ok> Narazie się uczę i kombinuję, kilka jest pomysłów, jak pisałem.wujo1 pisze:jak zmodzisz tego RA to muszę do ciebie przyjechać i zobaczyć jak to jeździ bo mnie ciekawość zżera co z tego że trza połowę polki przejechać :D pawelrybak15, jedziesz ze mną <ok>