mi to forum koło nosa lata,m także moderatorzy tak samo <ok>pawelrybak15 pisze:To kto założy temat ? "petycja o zmianę moderatora działu nasze Audi" ??
[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja jak przyszedłem, to na samym początku było spoko. Ale wtedy mało się udzielałem.
Zła aura zaczęła tutaj się pojawiać od niedawna, właśnie wtedy gdy zjawił się nowy moderator tego działu :evil:
Spaykee, skoro nie chcesz zakładać tematu, to chociaż poprzyj nas jeśli już takowy powstanie.
Gdyby nie poprzednie 2 akcje to bym bez wachania temat założył, ale nie będe się wychylać bo mi "komunistyczna" władza "ręce odrąbie"
Zła aura zaczęła tutaj się pojawiać od niedawna, właśnie wtedy gdy zjawił się nowy moderator tego działu :evil:
Spaykee, skoro nie chcesz zakładać tematu, to chociaż poprzyj nas jeśli już takowy powstanie.
Gdyby nie poprzednie 2 akcje to bym bez wachania temat założył, ale nie będe się wychylać bo mi "komunistyczna" władza "ręce odrąbie"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i doczekaliśmy się tematu
https://audi80.pl/zmiana-moderatora- ... htm#650801
Proszę o głosowanie wszystkich zainteresowanych :!:
https://audi80.pl/zmiana-moderatora- ... htm#650801
Proszę o głosowanie wszystkich zainteresowanych :!:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Panowie nie bardzo rozumiem w czym problem. Mod ten czy inny, każdy musi dbać o to żeby w danym dziale panował porządek, żeby posty były zgodne z tematem. I gdzie tu potrzebna jest znajomość mechaniki ja się pytam. Nie żebym bronił Górnika ale w tym temacie od 2 stron leci taki offtop, że nie dziwię się, że posty znikają. Tym postem też dołączam się do tego spamu... Sorry Trepek.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego Tighe, koniec tego spamu już nastąpił, bo wreszcie pojawił się temat w którym można podyskutować na temat niekompetencji moderatora.
Wcześniej było tutaj trochę spamu ale to nikomu nie przeszkadzało bo dział nasze Audi to dział luźniejszy i moim zdaniem to od założyciela tematu zależeć powinno na co pozwoli na co nie, a Trepkowi nie przeszkadzały żarty jakie tutaj były uskuteczniane. Sam jest zdziwiony że dyskusja znikła.
Ale skoro powstał nowy temat, to dyskutujmy tam.
Wcześniej było tutaj trochę spamu ale to nikomu nie przeszkadzało bo dział nasze Audi to dział luźniejszy i moim zdaniem to od założyciela tematu zależeć powinno na co pozwoli na co nie, a Trepkowi nie przeszkadzały żarty jakie tutaj były uskuteczniane. Sam jest zdziwiony że dyskusja znikła.
Ale skoro powstał nowy temat, to dyskutujmy tam.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Przejechałem samochodem ok 300km więc pasuje się podzielić wrażeniami.
Zawieszenie:
- z przodu mam jakieś stuki i jak narazie nie udało mi się ich zlokalizować. Wymieniłem tuleje wahacza i końcówki stabilizatora. Dalej się tucze. Najgorzej na małych nierównościach, dźwięk taki jakby coś było niedokręcone i latało.
Ale jest też dobra strona - dużo pewniej prowadzi się samochód, nie przechyla się na boki ale czuć przeciażenia (dobrze, że mam kubełki, bo bym latał po fotelu). Reakcje kierownicy są błyskawiczne, samochód lubi ciasne i szybkie zakręty. Może sprężyny przednie są jakieś twardsze? Wspomaganie działa baaaaaardzo lekko.
Silnik:
- super pali, ładnie klekocze, spokojnie pracuje, nie dymi nawet przy pełnym bucie, na biegu jałowym w kabinie nie ma żadnych wibracji, silnik bardzo cichy, przy prędkości 100-120km/h nie słychać go, jestem w szoku :shock: A nie mam jeszcze założonej płyty pod silnik i skrzynię biegów oraz ozdobnej osłony silnika z napisem TDI. Moc też ma dobrą, niby seria a ładnie idzie. Elastyczny jest i ma mocny dół.
Skrzynia:
- o zgrozo, co ja z nią mam... coś nie bangla mi chyba z drążkiem od zmiany biegów, bo jest przechylony, jedynki nie ma, dwójka wchodzi jakoś dziwnie (bardzo blisko fotela kierowcy). Muszę nad tym przysiąść. Ale nie szumi.
Reasumując: swap warty mojej pracy, samochód ma 23 lata a jadąc w nim czuję się jak w dużo młodszym samochodzie. CICHO! Dobre prowadzenie, silnik w miarę nowoczesny.
Oby tak dalej <ok>
Zawieszenie:
- z przodu mam jakieś stuki i jak narazie nie udało mi się ich zlokalizować. Wymieniłem tuleje wahacza i końcówki stabilizatora. Dalej się tucze. Najgorzej na małych nierównościach, dźwięk taki jakby coś było niedokręcone i latało.
Ale jest też dobra strona - dużo pewniej prowadzi się samochód, nie przechyla się na boki ale czuć przeciażenia (dobrze, że mam kubełki, bo bym latał po fotelu). Reakcje kierownicy są błyskawiczne, samochód lubi ciasne i szybkie zakręty. Może sprężyny przednie są jakieś twardsze? Wspomaganie działa baaaaaardzo lekko.
Silnik:
- super pali, ładnie klekocze, spokojnie pracuje, nie dymi nawet przy pełnym bucie, na biegu jałowym w kabinie nie ma żadnych wibracji, silnik bardzo cichy, przy prędkości 100-120km/h nie słychać go, jestem w szoku :shock: A nie mam jeszcze założonej płyty pod silnik i skrzynię biegów oraz ozdobnej osłony silnika z napisem TDI. Moc też ma dobrą, niby seria a ładnie idzie. Elastyczny jest i ma mocny dół.
Skrzynia:
- o zgrozo, co ja z nią mam... coś nie bangla mi chyba z drążkiem od zmiany biegów, bo jest przechylony, jedynki nie ma, dwójka wchodzi jakoś dziwnie (bardzo blisko fotela kierowcy). Muszę nad tym przysiąść. Ale nie szumi.
Reasumując: swap warty mojej pracy, samochód ma 23 lata a jadąc w nim czuję się jak w dużo młodszym samochodzie. CICHO! Dobre prowadzenie, silnik w miarę nowoczesny.
Oby tak dalej <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
załóż -40 i wtedy podziel się wrażeniamitrepek pisze:Reakcje kierownicy są błyskawiczne, samochód lubi ciasne i szybkie zakręty. Może sprężyny przednie są jakieś twardsze?
Cieszę się, że autko chodzi jak należy Resztę dopracujesz i będzie git... Co do ciszy w środku to może ta masa bitumiczna to spowodowała :?: