[B3 1.8S] Moja niunia ;] Ori kołpak + black front :)
Wlepy nie ma bo czasu nie magibaj pisze:he he a gdzie wlepa? byłem w żabczu paredziesiąt razy <ok> rybak ma jeszcze ten sklep spożywczy? bo woziłem do niego towar ładna audi a czemu to kolega na zlocie nie był? :evil:
Rybak nie ma już sklepu niestety
A na zlocie mnie nie było bo Samochód jak w pierwszej stronie pisze to ukrainiec mi wjechał :-x
A kolega z jakiej firmy dowoził towar? :->
- michal1993
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Widzę, że kolega jeszcze prawka nie ma, ale już wie co dobre <ok>
W życiu nigdy nie sciągaj tej czarnej folii którą oklejone są doły drzwi :!: To jest ori i stanowi część pakietu zimowego, powinieneś mieć prócz tego podgrzewany wkład zamka w drzwiach kierowcy i podgrzewane dysze spryskiwaczy <ok>
Auto jest fajne, silnik jeden z bardziej niezawodnych, tak więc posłuży Ci długie lata.
Dobrze że nie sprofanowałeś jej białymi kierunkowskazami, przyciemniane jeszcze jako tako wyglądaja, ale białe to jest tragedia :evil:
Jaki masz kod lakieru ? Czyżby LY7U ?
Pozdro i zapraszam do oceny mojego auta
P.S. Tylko nie montuj jej LPG i grilla bez znaczka
W życiu nigdy nie sciągaj tej czarnej folii którą oklejone są doły drzwi :!: To jest ori i stanowi część pakietu zimowego, powinieneś mieć prócz tego podgrzewany wkład zamka w drzwiach kierowcy i podgrzewane dysze spryskiwaczy <ok>
Auto jest fajne, silnik jeden z bardziej niezawodnych, tak więc posłuży Ci długie lata.
Dobrze że nie sprofanowałeś jej białymi kierunkowskazami, przyciemniane jeszcze jako tako wyglądaja, ale białe to jest tragedia :evil:
No niestety dopiero w sierpniu prawko zaczne jak dobrze pójdzie :->pawelrybak15 pisze:Widzę, że kolega jeszcze prawka nie ma, ale już wie co dobre <ok>
Tak wogóle nie chce tej folii ściągać tylko na lewym nadkolu już sama schodzi i nie wiem gdzie można taką kupić.
Grilla bez znaczka nie założe chyba bo odwidział mi się ale LPG niestety chyba zagości jeśli ceny benzyny nadal będą szły w górę :evil: Autko co dzień pokonuje 80km dlatego możliwe że będzie zatruta LPG :cry: