[ b4 2.8 quattro ] Moja Niunia
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Masz racje wyposażenie nie jest do końca full. Ale ciesze się z tego co jest:) Okleina drewno podobna także mi się nie podoba ale cóż musi zostać...UFOtm pisze:<ok> ladna niunka ale z tym wyposazeniem to troche zle wyczytales chyba...troche brakuje do full wypasu...np 2 poduchy lub chociaz jasiek kierowcy, klimatronik, komp pokladowy, temp zew., dodatkowe zegary,
Odnośnie inyych pytań zadawanych wcześniej przez klubowiczów odpowiadam:
1.Nie robiłem w niej tapicerki, posiadała takową, jest w bardzo dobrym stanie widocznie jeździł nią ktoś samotny i lekki bo siedzenie kirowcy także nie naganne.
2.Silnik według licznika... ma przejechane 260 tys niestety bierze olej ale przy wymiane rozrządu jest w planach wymiana uszczelniaczy, poza tym wszystko OK
3.Za instalacje LPG założoną w Siedlcach zapłaciłem 3000zł na reduktorze ZAVOLI może nie najlepsza firma ale jak narazie nie ma problemów.
4.Jeżeli chodzi o napęd quattro to wynikła z tego długa historia. Huczało strasznie podejrzewałem że dyfer jest wyeksplotowany, ale koledzy 8-) z tutejszego forum doradzili podnieść autko i posłuchać co wyje. Okazało się że to tylko łożyska :-> Dyfer działa bez zarzutu, przy szybszej redukcji słychać delikatne stuknięcie z tyłu auta, z biegiem czasu może i ten problem da sie usunąć...
Mam nadzieję że udało mi się odpowiedzieć na wszystkie wasze pytania pozdro
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- karolpinkii
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80