[Audi B3 1.8s] moja niunia
[Audi B3 1.8s] moja niunia
chciałybym wam pokazać zdjęcia mojej niuni. kupiłem ją kilka dni temu, jeszcze nie przerejestrowana, roczniq '91 silniczek 1.8s. Mam do niej zamiar dokupic jakies alu moze '15 no i instalacje gazową. Fotki były robione po deszczyku, zapraszam do oglądania
http://troyq.fotosik.pl/albumy/372306.html
czekam na komentarze dotyczące wyglądu mojej niunki.
Co polecacie zrobić, żeby ewentualnie poprawić jej wygląd ?
pozdrawiam, Troy
http://troyq.fotosik.pl/albumy/372306.html
czekam na komentarze dotyczące wyglądu mojej niunki.
Co polecacie zrobić, żeby ewentualnie poprawić jej wygląd ?
pozdrawiam, Troy
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
No to gratulacje, audiczka wyglda całkiem przyjaznie, naszcescie jeszcze niedobrali sie do niej wiejscy tunerzy tylko trafiła w pozadne rece... Moja wizja, lekka gleba ale tylko tak dla wygladu, jakas kozaka ale klasyczna felga, bledna na klape odrazu od 90 czerwone kierunki, no i mozna zainwestować w front od 90 albo coupe, to jest moja wizja, nie podoba mi sie ten pasek na grilu jest jakiś taki jak z nikąd, ale to tylko moje zdanie Powodzenia i dbaj o swoja nowiutką niunie
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Ładne autko, prawie klasyka gatunku.
Jestem tu nowy więc może nie powinienem się wypowiadać, ale.
Nie paskudź auta gazem, felgi tylko blaszanki i opony w pełnym rozmiarze a nie niskoprofilowe. W naszym kraju w drogach są dziury więc alumy i niskoprofilówki się nie sprawdzają. Chyba, że chcesz tylko patrzeć a nie jeździć.
PZDR
Jestem tu nowy więc może nie powinienem się wypowiadać, ale.
Nie paskudź auta gazem, felgi tylko blaszanki i opony w pełnym rozmiarze a nie niskoprofilowe. W naszym kraju w drogach są dziury więc alumy i niskoprofilówki się nie sprawdzają. Chyba, że chcesz tylko patrzeć a nie jeździć.
PZDR