[80 Cabrio 1.9 TDI @110KM] Moja nowa "przyjaciółka"
[80 Cabrio 1.9 TDI @110KM] Moja nowa "przyjaciółka"
Witam
dokladnie tydzień temu sprawiłem sobie w końcu autko które chciałem miec od zawsze, byly juz motory, byla BMka 3, ale Audi to jest Audi.
Jeszcze miesiac przed zakupem rozgladalem sie za CLKa az tu brat kupil sobie A3 1.9 TDI `02 no i pojezdzilem sobie troszke 8-) no i pomysl z kupnem CLKa juz mi przestał sie az tak podobac i postanowiłem poszukac czegos dla siebie.
Rozmyslalem tez nad A3 ale stwierdzilem ze 2 takie same auta pod domem to nie najlepszy pomysl, no i trach znalazlem :mrgreen: co prawda autko troche zaniedbane bylo :evil: ale drobnymi kroczkami staram sie przywrócic klase jaka powinna soba reprezentowac moja niunia :!:
Narazie mam tylko kilka fotek ale jak ktos będzie chciał to zawsze zobaczy:
www.audi.pokon.konin.pl
Z czasem jak bede miał chwilke wolna to porobie nowych zdjęć i stworze jakas stronke z nimi
A jak narazie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze
dokladnie tydzień temu sprawiłem sobie w końcu autko które chciałem miec od zawsze, byly juz motory, byla BMka 3, ale Audi to jest Audi.
Jeszcze miesiac przed zakupem rozgladalem sie za CLKa az tu brat kupil sobie A3 1.9 TDI `02 no i pojezdzilem sobie troszke 8-) no i pomysl z kupnem CLKa juz mi przestał sie az tak podobac i postanowiłem poszukac czegos dla siebie.
Rozmyslalem tez nad A3 ale stwierdzilem ze 2 takie same auta pod domem to nie najlepszy pomysl, no i trach znalazlem :mrgreen: co prawda autko troche zaniedbane bylo :evil: ale drobnymi kroczkami staram sie przywrócic klase jaka powinna soba reprezentowac moja niunia :!:
Narazie mam tylko kilka fotek ale jak ktos będzie chciał to zawsze zobaczy:
www.audi.pokon.konin.pl
Z czasem jak bede miał chwilke wolna to porobie nowych zdjęć i stworze jakas stronke z nimi
A jak narazie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na drodze
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Rocznik to 1996 a co do diesla to specjalnie wybralem bo bedac studentem nie ma sie za duzo kasy zeby benzyniakiem poszalec a tu jak narazie na polowie zbiornika zrobilem 500km a pozatym ad kilku lat w rodzinie mam same diesle i musze przyznac ze lepiej mi sie jezdzi niz benzyniakami moze poprostu kwestja przyzwyczajenia