Moje Audi
Re: tak
moim skromnym zdaniem to te lampy nie sa seryjne. Sa pomalowane na czatrno ramki(wiem bo tez tak robilem) A kierunki wygladaja mi na dymione DEPO. Tez takie mialem dzien po zakupie audi.RAFAL pisze:fajne co nie! masz racje jak zrobie fotki to zobaczysz jak z tyLu wyglada super.taka wersja wyszła z cimnymi lampami i szybami :mrgreen:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Sorry ale jak nie zobacze tej lampy to nie uwierze :mrgreen:
Wiem ze lampy sie tak przerabia i sam tak zrobilem. Sa dwie opcje
PIERWSZA
pomalowanie plastikowej ramki i dolnej czesci odblysnika(tak jak u Ciebie)
DRUGA
pomalowanie samej ramki (tak jak u mnie)
Jesli wykonasz to starannie i pomalujesz to dobrym sprayem do plasticu to bedzie jak seria. Jesli to po poprzednim wlascicielu to nie badz pewien ze to oryginal
A to moja lampa zrobiona w drugiej opcji
Jest na ktoryms forum dokladna instrukcja. Jak znajde to wkleje :mrgreen:
Jestem gotow przyjac pelen bak paliwa
[ Dodano: 2007-01-07, 21:54 ]
Chcialem jeszcze dodac ze taki zabieg to ok 1godzina. Drugiej opcji nie czepia sie policja a za pierwsza mozna miec problemy.... :roll:
hehe to sie nagadalem :mrgreen:
[ Dodano: 2007-01-07, 21:58 ]
aha. jeszcze jedno... tego nie da sie zlizac bo maluje sie wewnatrz lampy. Czarny mat wyglada najladniej :lol:
Wiem ze lampy sie tak przerabia i sam tak zrobilem. Sa dwie opcje
PIERWSZA
pomalowanie plastikowej ramki i dolnej czesci odblysnika(tak jak u Ciebie)
DRUGA
pomalowanie samej ramki (tak jak u mnie)
Jesli wykonasz to starannie i pomalujesz to dobrym sprayem do plasticu to bedzie jak seria. Jesli to po poprzednim wlascicielu to nie badz pewien ze to oryginal
A to moja lampa zrobiona w drugiej opcji
Jest na ktoryms forum dokladna instrukcja. Jak znajde to wkleje :mrgreen:
Jestem gotow przyjac pelen bak paliwa
[ Dodano: 2007-01-07, 21:54 ]
Chcialem jeszcze dodac ze taki zabieg to ok 1godzina. Drugiej opcji nie czepia sie policja a za pierwsza mozna miec problemy.... :roll:
hehe to sie nagadalem :mrgreen:
[ Dodano: 2007-01-07, 21:58 ]
aha. jeszcze jedno... tego nie da sie zlizac bo maluje sie wewnatrz lampy. Czarny mat wyglada najladniej :lol:
a tu mala relacja z tego o czm mowilem
http://forum.mtk-klub.pl/viewtopic.php?t=5620
ja tez mam oryginalne hella. Ja nie mowie ze Ty nie masz oryginalnych tylko ze masz je troszke przerobione i odziedziczyles to po poprzednim wlascicielu. Ja tez sobie je troszke przerobilem i dlatego jestem w temacie. Wystarczy sciagnac szklo, a ramka wokol odblysnika jest na 4zaczaskach. Wyciagasz ja pryskasz wkladasz i masz tak jak u Ciebie czy tez u mnie. Niestety nie moge sie zgodzic ze Twoje to standard bo nigdy zaden producent nie zamaluje odblysnika.
Pozdrawiam
http://forum.mtk-klub.pl/viewtopic.php?t=5620
ja tez mam oryginalne hella. Ja nie mowie ze Ty nie masz oryginalnych tylko ze masz je troszke przerobione i odziedziczyles to po poprzednim wlascicielu. Ja tez sobie je troszke przerobilem i dlatego jestem w temacie. Wystarczy sciagnac szklo, a ramka wokol odblysnika jest na 4zaczaskach. Wyciagasz ja pryskasz wkladasz i masz tak jak u Ciebie czy tez u mnie. Niestety nie moge sie zgodzic ze Twoje to standard bo nigdy zaden producent nie zamaluje odblysnika.
Pozdrawiam