Na razie musi biedaczka postac pod blokiem bo skonczylo sie ubezpieczenie tamtego goscia a ja musze jeszcze dozbierac na koszty ubezpieczeniowe. Potem zajme sie niunia i modem. Oto i moje plany:
- białe kierunkowskazy
- czerwone na tyl
- jakies alu ramki na zegary
- wkoncu jakies alumki z dobrymi kapciami
- pomalowac te zderzaki w kolor nadwozia
- zalozyc komputer pokladowy
- obrysowac ja takimi listwami wokol szyb a'la chromowanymi
- przyciemnic szybki
Co myslicie o tych moddingach? i oczywiscie fajnie by bylo jakbyscie dali jakies swoje propozycje co do modu. pozdrawiam wszystkich klubowiczow.
Moje pierwsze Audi
Niezła seria, oby Ci dobrze służyła <ok>
Plany sa zacne, nie podoba mi sie jedynie pomysł z dodaniem listw wokół okien ala chrom... fuj. Zastanów sie nad tym jeszcze <ok>
Zobacz, oceń moje 4koła
Zacne to moze za mocno powiedziane ja bym to uznal za takie nisko budzetowe ;p. Chcialbym od razu poradzic sie Was jak najlepiej i czym pomalowac te zderzaki albo chociaz prysnac na czarno. Czekam na propozycje
[ Dodano: 2009-05-14, 00:05 ]
Co byście powiedzieli na małe zrealizowanie i wdrozenie w rzeczywistosc tego malego projektu komputerowego z moja BRYCZKA. pozdro
[ Dodano: 2009-05-14, 00:05 ]
Co byście powiedzieli na małe zrealizowanie i wdrozenie w rzeczywistosc tego malego projektu komputerowego z moja BRYCZKA. pozdro