[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
Przepraszam ale ja się dowiedziałem że ktoś miał taki pomysł jak ja już pomalowałem :-| wczoraj wieczorem Metal mi powiedział :-|Tighe pisze:Wrzucałem to jako VT a Ty bez zbędnych rozmów zrobiłeś to u siebie, fajnie wyszło <ok> Teraz to ma ręce i nogi :mrgreen: Listwa w drzwiach też idzie w kolor :?:
a listwy i klamki też pójdą w kolor tylko mi teraz czasu brakło
Jacuś miałem zaspawać te miejsce po listwie i potraktować żywicą albo włuknem ale zrezygnowałem :mrgreen: mnie się efekt podoba :lol:jaco124 pisze:no ciekawy pomysl z tym zderzakiem.... a ja tu caly czas mysle co z tym tylnim zderzakiem wykombinowac... ja myslalem ta listwe czarna szpachlowac... tzn. rowek zeby gładko bylo...albo z dwóch zderzaków coupety cos zrobic a tu taki prosty pomysl... wyszlo fajnie... zawsze to taniej niz ori od compi
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
I bardzo dobrze, że się za to wziąłeś samemu, też miałem tak robić ale zrezygnowałem z wymiany przedniego zderzaka więc po co mi malować tył <ok> Powiedz mi, bo nie widać na fotkach, ta czerń jest w połysku czy półmacie :?:kamilek89 pisze:Przepraszam ale ja się dowiedziałem że ktoś miał taki pomysł jak ja już pomalowałem :-| wczoraj wieczorem Metal mi powiedział :-|Tighe pisze:Wrzucałem to jako VT a Ty bez zbędnych rozmów zrobiłeś to u siebie, fajnie wyszło <ok> Teraz to ma ręce i nogi :mrgreen: Listwa w drzwiach też idzie w kolor :?:
a listwy i klamki też pójdą w kolor tylko mi teraz czasu brakło
Krzysiu jak tylko dostanę pracę to wszystko uzupełnie :mrgreen: soczki, spryski i listwy będą :mrgreen:dydo85 pisze:no Kamil ładnie laik nawet nie zaczai tylko ja tu teraz widze 3 rzeczy obowiazkowo...
1. przednie lampy
2. spryski reflektorów
3. listwy w kolor
Kolczat ja spokojnie poczekam na swój moment :mrgreen:
Miło mi że doceniacie moje starania