Masz wielkie szczęście <ok> Jak będziesz o nią dobrze dbał to posłuży ci jeszcze kupe czasu <ok> pozdroGeorge pisze:auto jest w posiadaniu w mojej rodzinie od nowosci...
Niunia George'a ;)
- grabara 80
- Forum Audi 80
Postanowiłem się zarejestrować, ponieważ brat George ma dużo pracy i nie miał czasu odpowiedzieć
[ Dodano: 2009-05-22, 14:32 ]
Oto obiecane fotki
Niestety pogoda nie dopisała i słabo się błyszczy :mrgreen:
Wnętrze lekko rozjaśnione przez lampę, robiłem w garażu, bo chmura mnie goniła :roll:
Fotki są w galerii, więc nie będę zamieszczał każdego linku do zdjęcia osobno.
Link do galerii:
http://audiszka.fotosik.pl/albumy/637822.html
Pozdrawiam
Jakiego zakupu, przeszła z ojca na synaGaro pisze:Audik jak nówka, zadbany, linie wszystkie proste! Gratuluje zakupu i pozdrawiam <ok>
Hmm, brat to audiofil, wejdź w jego profil i zobacz co w niej robiłkojak666 pisze:Fajna i do tego jeszcze ekonomiczna szkoda że jest tak mało diesel-ków w takim stenie napisz coś o planach związanych ze swoimi czterema kółkami no i fotki więcej fotek
Nie wiem, o co Wam chodzi z tą polerką, wystarczy opłukać auto wodą, a zacznie się błyszczeć jak psu ja...bob232 pisze:Fajny kolor, tylko polerka by się przydala, ogólnie jak masz od nowości w rodzinie auto to wiesz co masz <ok>
Nie wierzysz? Wysłać skan faktury zakupu/ksiązki serwisowej/zdjęc auta od nowości? <urodziny>EwelinaCzarna pisze:nie no zabił mnie ten tekst ze auto jest z wami od nowości .. nie mam więcej słów :shock:
Postaram się coś pstryknąć...dubbler pisze:więcej zdjęć z wnętrza, audi jest ładna tylko trochę pracy kosmetycznej i będzie naprawdę ozdobą i dumą właściciela
No właśnie chyba przyszedł na nią czas, brak klimy chyba najbardziej za tym przemawiakaczaza5 pisze:mam nadzieję że NIGDY nie przyjdzie Ci do głowy żeby ją sprzedać <nono>
Coś koło 180 tys. i może zabrzmi to jak ogłoszenie handlarzy, ale jest na 100% oryginalny.Niki20 pisze:ile nabiliście jej przebiegu :?:
[ Dodano: 2009-05-22, 14:32 ]
Oto obiecane fotki
Niestety pogoda nie dopisała i słabo się błyszczy :mrgreen:
Wnętrze lekko rozjaśnione przez lampę, robiłem w garażu, bo chmura mnie goniła :roll:
Fotki są w galerii, więc nie będę zamieszczał każdego linku do zdjęcia osobno.
Link do galerii:
http://audiszka.fotosik.pl/albumy/637822.html
Pozdrawiam