Nowe foto drit;p str.5 17 zoll;dMoja niunia:D ocencie sami
Swirek87,
Nie masz problemów przy skręcie na maksa? Też mam taki rozmiar laczków i przy mokrej nawierzchni (po deszczu) przy skręcie na maksa coś jak by mi ocierało, a gleby nie posiadam. Rozważam zastosowanie dystansów i zmiane ogómienia na profil 50, bo zawiecha dostaje po dupie. Już mi cieknie amortyzator i trzeba wymieniać.
I jakie ciswnienie ładujesz w oponki?
Nie masz problemów przy skręcie na maksa? Też mam taki rozmiar laczków i przy mokrej nawierzchni (po deszczu) przy skręcie na maksa coś jak by mi ocierało, a gleby nie posiadam. Rozważam zastosowanie dystansów i zmiane ogómienia na profil 50, bo zawiecha dostaje po dupie. Już mi cieknie amortyzator i trzeba wymieniać.
I jakie ciswnienie ładujesz w oponki?
Hmmmi nic nie obciera kolego skoro masz takie jak opony to nie powinno byc problemow hmm a jak zalozysz wyzszy profil opony to wtedy moze obcierac moze to cos innego obciera lub jakas czesc zawieszenia. Wymien sobie jak najszypciej amorki kolego bo kiedy na zakrecie Cie moze wyniesc do rowu a z tym niema zartow!:)
AUDI_A6 chcialem skore ale nie moglem nigdzie jej kupic ;/ i dlatego mam ten material:D
[ Dodano: 2008-12-09, 23:46 ]
AUDI_A6 chcialem skore ale nie moglem nigdzie jej kupic ;/ i dlatego mam ten material:D
[ Dodano: 2008-12-09, 23:46 ]