[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie żebym komuś ujmował, a sobie dodawał, ale nie każdy umie "zepsuć auto" .. nie wiem czy Ty to widzisz, ale niektóre "złomy" mają styl i urok, inne są poprostu smietnikami. Także jak widzisz jakiegoś szczura to nie neguj go odrazu z zasadyTighe pisze:W nim chyba bardziej chodzi o to żeby mechanicznie był mega stanie, czy się mylę ? rat wrażenia nie robi, przynajmniej nie na mnie, bo budę to każdy jeden może zapuścić, gorzej w drugą stronę
duo, Twój cyrk i Twoje małpy, jednak wydaje z kompletem tresera było by lepiej
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ja nikogo nie neguję, relax. Ujmę to tak, mam nadzieje, że faktyczny stan tego auta jest lepszy niż wygląda <ok>
Swoje auto robisz celowo a nie olewkę, wybrałeś styl i tego się trzymaj, wzrok na pewno przykuwa jednak swojego auta bym tak nie zrobił Tyle. Takie projekty to pewna odskocznia i miło się na to patrzy, nie zawsze na poważnie. Czekam na kolejne niusy <ok>
Swoje auto robisz celowo a nie olewkę, wybrałeś styl i tego się trzymaj, wzrok na pewno przykuwa jednak swojego auta bym tak nie zrobił Tyle. Takie projekty to pewna odskocznia i miło się na to patrzy, nie zawsze na poważnie. Czekam na kolejne niusy <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Na takie spoilery była moda w latach 80tyc, to własnie jego audi dawało na 1szym miejscu jeżeli chodzi o spoilery na klapę w końcu jego opis brzmiał sportlich aerodynamisch attraktiv <ok>pawelrybak15 pisze:Takie ohydztwo do 90tki typowe :evil:
Szczur dobry jest nie gadajcie jeszcze bagażnik na dach i najlepiej ten spoiler dachowy co Thule robiło ale kosa by była wtedy <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: