[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
-
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
On z kobietami tez tak robi zaczyna projekt i porzuca. :lol: :mrgreen: Duo a kto by chcial takie stare Audi. Pewnie sobie sam napisales ta kartke. :lol: Spko dzialaj dalej moze jakis zardzewiały bagaznik dachowy by ci sie przydał ? Chlopakom nie pasuje projekt bo 90-ki nie rdzewialy, byly przeciez ocynkowane.grinch pisze:... Powiem tak :
Duo auto fajne fajny kierunek modyfikacji jednak to co mi się nie podoba to to że nie skończysz jednego projektu i zaczynasz drugi to mi się bardzo nie podoba <osohozi>
... Sprzedałeś poprzednie audi i chop już rost style za jakiś czas znowu porzucisz go i pójdzie na żyletki i będzie co innego ...
KORU pisze:On z kobietami tez tak robi zaczyna projekt i porzuca. :lol: :mrgreen: Duo a kto by chcial takie stare Audi. Pewnie sobie sam napisales ta kartke. :lol: Spko dzialaj dalej moze jakis zardzewiały bagaznik dachowy by ci sie przydał ? Chlopakom nie pasuje projekt bo 90-ki nie rdzewialy, byly przeciez ocynkowane.grinch pisze:... Powiem tak :
Duo auto fajne fajny kierunek modyfikacji jednak to co mi się nie podoba to to że nie skończysz jednego projektu i zaczynasz drugi to mi się bardzo nie podoba <osohozi>
... Sprzedałeś poprzednie audi i chop już rost style za jakiś czas znowu porzucisz go i pójdzie na żyletki i będzie co innego ...
A co 80-tki nie mają ocynku :?:
Prawda jest taka że jeżeli było jakieś bumy lub blacha była zgnieciona to i ocynk nie pomorze i będzie rdzewieć
Moja 16 letnia nigdzie nie rdzewieje a oglądam ją co chwilę od góry do dołu
Przepraszam za ot :mrgreen:
- kolodzieju
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Witam, musiałem trochę pooglądać inne szczury zanim zdecydowałem się napisać coś na temat tego Audi. Mam sentyment, wręcz ogromny do 90tki i jeszcze ten kolor ehh...jestem zdecydowanym zwolennikiem oryginału i na pewno to nie jest mój styl.
Ale...jak się zagłębiłem w temat to przyszło mi do głowy takie coś.
Kolego zamontuj stary bagażnik na dachu, taki na rower i daj tam na stałe jakaś zardzewiałą "ukrainę" po babci. + pęknięta szyba (ale z tym może być problem) i wydech niech się ciągnie po ziemi. Jak szaleć to szaleć...
Powodzenia w dążeniu do celu..
Pozdrawiam
G.
[ Dodano: 2009-06-09, 22:30 ]
aaa. i tak w ogóle to dobre fotos
Ale...jak się zagłębiłem w temat to przyszło mi do głowy takie coś.
Kolego zamontuj stary bagażnik na dachu, taki na rower i daj tam na stałe jakaś zardzewiałą "ukrainę" po babci. + pęknięta szyba (ale z tym może być problem) i wydech niech się ciągnie po ziemi. Jak szaleć to szaleć...
Powodzenia w dążeniu do celu..
Pozdrawiam
G.
[ Dodano: 2009-06-09, 22:30 ]
aaa. i tak w ogóle to dobre fotos
Przeciez w temacie widac wyraznie ze Duo ma 90-tke wiec po co mowic ze 80 tez maja ocynk ?? Rownie dobrze mozna wymienic pozostale modele Audi ktore tez maja ocynk i co z tego !!!!grinch pisze:A co 80-tki nie mają ocynku :?:
Prawda jest taka że jeżeli było jakieś bumy lub blacha była zgnieciona to i ocynk nie pomorze i będzie rdzewieć ...
- MilleniumHawk
- Forum Audi 80