[80 B2 1.6TD] Nowe podswietlenie deski ;)
[80 B2 1.6TD] Nowe podswietlenie deski ;)
Witam
Mam na imie Krzysiek i jestem z okolic Tarnowa
Audi 80 B2 ktorym sie ciesze jest z 1986 roku w wersji CE.
W naszej rodzinie jest od 1995 roku i tak juz pozostanie :mrgreen: Audica jezdzi na oponach 185/65/13 Dębica :->
przelot 541tys. :shock:
W wyposażeniu mamy:
centralny zamek
klimatyzacje :mrgreen: :mrgreen:
lakier LB7V
hak
i nic wiecej :evil:
W autku zostaly dolozone:
klimatyzacja <ok>
alufelgi
przyzwoite radio JVC KD-S871R
z przodu glosniki Hertza 10cm 2 drozne a z tyłu 16,5 cm Peiying grają nie zle <ok>
Ledowe oswietlenie wnętrza i bagażnika
dywaniki 8-)
Przejdzmy do zdjęc: (slabej jakosci)
Male rezanko :-o
w rzeczywistości nie swieci tak mocno :lol:
a tutaj małe rezanko u kumpla w TT <ok>
Mam na imie Krzysiek i jestem z okolic Tarnowa
Audi 80 B2 ktorym sie ciesze jest z 1986 roku w wersji CE.
W naszej rodzinie jest od 1995 roku i tak juz pozostanie :mrgreen: Audica jezdzi na oponach 185/65/13 Dębica :->
przelot 541tys. :shock:
W wyposażeniu mamy:
centralny zamek
klimatyzacje :mrgreen: :mrgreen:
lakier LB7V
hak
i nic wiecej :evil:
W autku zostaly dolozone:
klimatyzacja <ok>
alufelgi
przyzwoite radio JVC KD-S871R
z przodu glosniki Hertza 10cm 2 drozne a z tyłu 16,5 cm Peiying grają nie zle <ok>
Ledowe oswietlenie wnętrza i bagażnika
dywaniki 8-)
Przejdzmy do zdjęc: (slabej jakosci)
Male rezanko :-o
w rzeczywistości nie swieci tak mocno :lol:
a tutaj małe rezanko u kumpla w TT <ok>
Ostatnio zmieniony 07 lip 2010, 22:06 przez Mistol, łącznie zmieniany 5 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Przetestowane w praktyce Jeno pompkę mam 10mm, ustawioną tak, że przy spokojnej jeździe pali 5l ON a jak zaczyna się magia to 7l z groszami. Ale wtedy 1Z w golfie III baty zbiera, setup oczywiście bezdymny 8-)
A jak wiem, że nie będę korzystał z mocy to ustawiam prawdziwe, zdrowe ~65KM i przy dynamicznej jeździe w cyklu mieszanym nie wychodzi powyżej 5l. Turbo doładowane 65KM w budzie b3 naprawdę starcza.
A jak wiem, że nie będę korzystał z mocy to ustawiam prawdziwe, zdrowe ~65KM i przy dynamicznej jeździe w cyklu mieszanym nie wychodzi powyżej 5l. Turbo doładowane 65KM w budzie b3 naprawdę starcza.
IC`ka brak :-> ale w przyszlosci czemu nie troche bedzie dłubania ale efekt wart trudu :?: hmmm bedzie problem z obrotkiem bo nie mieli obrotków do diesli w b2;/ a bylaby chec pokrecenia do 7 :mrgreen: osiagami nie grzeszy jak dla mnie wystarczy troche wysilku trzeba zeby kogos wyprzedzic ale jak juz wbije 4 i powyzej 80km/h calkiem ladnie sie rozkreca do 120 pozniej 5 i juz nie jest tak kolorowo :-o ale przy przebiegu 541tys. jest rewelacyjnie a zeby uswiadczyc dym to przed odpaleniem bez grzania swiec moze troszke przykopcic ale pozniej czysto :-o
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A wtedy będziesz już tylko czekał kiedy wbić ten piąty bieg i ogień na tłoki :lol: U mnie po modach na 5 biegu od 120 do 170 ciągnął jak głupi. Potem już wolniej przyśpieszał ale do 190 szedł Do tych 120 benzyny i TDiki delikatnie mi odchodziły. Ale jak już na piątce osiągnął około 120, miał swoje obroty to każda benzyna do 100PS i 1,9TDi wysiadały.trepek pisze:nagle Twój 1.6 TD zmieni oblicze, z 70KM spokojnie będziesz miał 90-95KM.