nowy nabytek b3
-
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
a powiedz ci kolego ze sie mylisz. na gazie i na benzynie autko jezdzi bez zarzutu. gaz zakladal mi kolega . co to jest "wlepa"??kris4 pisze:Kolego kto ci gaz zakładał, i czy to jezdzi na gazie, jeszcze nie widziałem zeby tak załozyc gaz do audi, w gume od filtra i kompensacje od krokowca wzieli, to to na beznynie chhyba nie lata, ale moze sie myle , A tak po za tym za 400 to nie widziałem jeszcze audi B3 :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Może zacznij od korka płynu chłodniczego / przepłucz układ wlewając kwasek cytrynowy, może chłodnica czy coś przytkane gdzieś jest i się robi ciśnienie zbyt duże, gdzieś był temat o kwasku.
Bąbelki w zbiorniczku płynu widać?
U mnie i tak się skończyło na uszczelce pod głowicą, no ale węże były twarde przez kilka tys. km, jak nie lepiej i jeździła, aż nagle zaczęła kopcić tak, że aut za sobą nie widziałem
Ogólnie to jak jeździsz po mieście, to jeździj tak narazie, jak pójdzie uszczelka, to będzie to widać.
Bąbelki w zbiorniczku płynu widać?
U mnie i tak się skończyło na uszczelce pod głowicą, no ale węże były twarde przez kilka tys. km, jak nie lepiej i jeździła, aż nagle zaczęła kopcić tak, że aut za sobą nie widziałem
Ogólnie to jak jeździsz po mieście, to jeździj tak narazie, jak pójdzie uszczelka, to będzie to widać.
-
- Forum Audi 80