chwilowo nie chciałem przyciemnic szyby tylko problem w tym czy to nie szpeci go widziałem podobną to nawet ladnie wygladala.narazie brak funduszy chętnie zmienilbym zderzak przedni na inny cos w stylu s2 ale narazie brak hajsu i zostanie tak jak jest.dzieki za komentarzCobraEMP pisze:Witam,
Bardzo fajna fura, podoba mi sie ten przód w audi 90. Będziesz ją jakoś modyfikował??
Oto moja 90-tka.
-
- Forum Audi 80
A mi się nie podoba. Za dużo rezania na opak.
* Jak nie masz ori elektrycznych szyb to trzeba było zostawić korbki.
* Czerwona skóra obszyta po domowemu nijak ma się do 90-tki, której sama nazwa mówi że jest to bardziej wypaśna wersja 80-tki. Do tego skóra na drewnianej kierownicy.
* Maska od B4. Nie ma nic gorszego jak 90-tka z maską od B4.
Ja starałbym się powrócić do oryginału i zacząć rezanie od dodatkowych zegarów a nie od czerwonej skóry.
Bez obrazy. Zdrówka.
* Czerwona skóra obszyta po domowemu nijak ma się do 90-tki, której sama nazwa mówi że jest to bardziej wypaśna wersja 80-tki. Do tego skóra na drewnianej kierownicy.
Ja starałbym się powrócić do oryginału i zacząć rezanie od dodatkowych zegarów a nie od czerwonej skóry.
Bez obrazy. Zdrówka.
-
- Forum Audi 80
elektrykę miała jak juz ja kupilem zderzak ogolnie mi sie podoba masywniejsza sie wydaje zreszto jest kilka elementow chromowanych wiec i zderzak pasuje obwodke tez ma chromowana.Skora taka tylko byla tzn jedyna ladna do tego poszukuje wisniowych pokrowcow ewentualnie czerwonych chcialem to spasowac ale nigdzie nie moge trafić tak to juz troche inaczej by wygladalo.dzieki za komentarz pozdrawiampeter_k pisze:Witam. Bardzo Fajna 90 Ogólnie fajnie wygląda ale jak na mój gust to trochę nie robi ta czerwona skóra przy drewnianej kierownicy ale to Twój gust i ma sie Tobie podobać
Reszta może być choć maska też nie ORI od 90 tylko b4 ale nawet to wygląda choć ja wole ORI "BE FREE" (Kiedyś sam miałem zmieniać przód na B4 ale odwidziało mi się i DOBRZE ) Widzę że szybki electric były "rezane" podobnie jak ja u siebie zrobiłem bo boczki są z maskowanymi "dziurkami" Zazdroszcze szyberka elektrycznego bo idzie lato
Ogólnie fajna Audiczka i zadbana.
[ Dodano: 2008-05-08, 20:05 ]
mi tam sie podoba nic innego trafic nie moglem skora tylko taka była z ladniejszych gdybym mial wybor to inna bym wybral moze czarna.propo kierownicy to normalnie ta kierownica miala czarna skore ale była strasznie dojechana ta jest dopuki sie nie zedrze a ladnych skor nie było dlatego taka lepsza niz zólta.pozdrzserty pisze:A mi się nie podoba. Za dużo rezania na opak.
Bez obrazy. Zdrówka.
-
- Forum Audi 80
super bo 90.Lewy klosz lampy widze że z soczewki kierownica brzydka maska nie zbyt gałka zmiany biegów tragiczna i podłokietnik też bo koloru czerwonego napis Quattro na desce pod napisem audi 90 usuń bo zaczyna się mała choinka teraz dobre strony fajna tapicerka zadbana audiczka fajne alusy i koreczki na wentylach z szyjkami sibi tez jest <ok>
-
- Forum Audi 80
Rychu_coupe pisze:super bo 90.Lewy klosz lampy widze że z soczewki kierownica brzydka maska nie zbyt gałka zmiany biegów tragiczna i podłokietnik też bo koloru czerwonego napis Quattro na desce pod napisem audi 90 usuń bo zaczyna się mała choinka teraz dobre strony fajna tapicerka zadbana audiczka fajne alusy i koreczki na wentylach z szyjkami sibi tez jest <ok>
auto bylo w quatro ale poprzedni wlascicel zmienil to bo cos mu nawalilo nie kazdemu musi sie podobac wazne ze tanio mnie wynioslo i jak dla mnie jest ok
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- prezes3000
- Forum Audi 80