pędzik by Daras czyli Audi 80 B4 TDI ;)
-
- Forum Audi 80
- Black Spider
- Forum Audi 80
od wczoraj Audiczka na zimówkach. oryginalne 15-stki stalówki + orginał kołpaki. na pewno gorzej wygląda ale za to komfort całkowicie inny...
w związku z tym ze dużo jeżdze to na wiosne pewnie będą na sprzedaż albo sprężyny H&R -35mm albo 16-stki Competition zamienie na jakies 15-stki z większym profilem :roll:
w związku z tym ze dużo jeżdze to na wiosne pewnie będą na sprzedaż albo sprężyny H&R -35mm albo 16-stki Competition zamienie na jakies 15-stki z większym profilem :roll:
Daras jakbyś sprzedawał sprężynki to ja chętnie się piszę.
Taka gleba mi wystarczy, mam ori alu 15 więc powinno byś OK.
Na większą nie mogę sobie pozwolić ze względu na duży a nawet
bardzo ciężar gatunkowy prawie wszystkich członków rodziny(starsi, teściowie itd)
no i niestety ja :mrgreen: Dobrze że Żonka szczuplutka :mrgreen:
Taka gleba mi wystarczy, mam ori alu 15 więc powinno byś OK.
Na większą nie mogę sobie pozwolić ze względu na duży a nawet
bardzo ciężar gatunkowy prawie wszystkich członków rodziny(starsi, teściowie itd)
no i niestety ja :mrgreen: Dobrze że Żonka szczuplutka :mrgreen:
Jezeli bede sprzedawał to jestes pierwszy w kolejceQzi pisze:Daras jakbyś sprzedawał sprężynki to ja chętnie się piszę.
na razie dobrze mi sie jezdzi na 15-stkach 195 i profilu 65. gorzej to wygląda na pewno ale juz mozna w miare normalnie jezdzic
chyba najpierw pójdą na sprzedaż 16-stki Competition i zamiast tego jakies alu 15-stki z profilem 60-65
-
- Forum Audi 80
Troche sie pozmieniało... zieloną B4 z pierwszej strony tego tematu sprzedalem. To nie było to. Włożyłem w nią 2tyś i dalej mi nie pasowało... mowa o sprawach technicznych. Jako że trafił sie kient sprzedałem niunie w baaardzo dobrych pieniądzach. Teraz chciałem kupić cos na prawde dobrego i... znalazłem
Rocznik 94, TDI juz na Pierburgu, 229tyś oryginalnego przebiegu (2 lata temu ostatni wpis w niemczech przy 180tyś ), 100% bezwypadek (sprawdzalem miernikiem lakieru), w środku super stan i co najważniejsze - pełny wypas Klima, grzane fotele, tempomat, elektryka itd... Jazda nieporównywalna wogole to tamtej B4. Kolorek też ładny ale nie wiem jaki to albo to czarny albo grafit
Bede miał fotki to sie pochwale, ale na razie jestem meeega zadowolony <ok>
Rocznik 94, TDI juz na Pierburgu, 229tyś oryginalnego przebiegu (2 lata temu ostatni wpis w niemczech przy 180tyś ), 100% bezwypadek (sprawdzalem miernikiem lakieru), w środku super stan i co najważniejsze - pełny wypas Klima, grzane fotele, tempomat, elektryka itd... Jazda nieporównywalna wogole to tamtej B4. Kolorek też ładny ale nie wiem jaki to albo to czarny albo grafit
Bede miał fotki to sie pochwale, ale na razie jestem meeega zadowolony <ok>