[B4 Cabrio] PMXa - polerka rantów BLINK BLINK
[B4 Cabrio] PMXa - polerka rantów BLINK BLINK
Witam
Auto posiadam już od niecałego roku, ale jakoś dopiero teraz zebrałem się żeby je Wam pokazać
Jestem drugim właścicielem w PL, poprzedni sprowadził je od makaroniarzy stąd auto potrzebuje małych poprawek lakierniczych tu i tam. Wiadomo jak jeżdżą Włosi odrapane lusterka i narożnik przedniego zderzaka...
Generalnie auto w stanie bardzo dobrym w porównaniu z innymi Cabrio które oglądałem przed zakupem.
Po tym czasie użytkowania mogę spokojnie powiedzieć na 99,9%, że auto nie miało żadnego dzwona. Jedyne co, to w dalekiej przeszłości mogło dojść do jakiegoś otarcia.
Po zakupie wymienione płyny i paski oraz naprawiony hydrauliczny dach (okazało się że wiązka kabli idąca do klapy bagażnika jest przerwana - normalny objaw w Cabrio)
Do rzeczy:
Silnik: ABK, 115KM only PB
Rok produkcji: 1994
Wyposażenie:
- el. szyby x4
- el. lusterka
- el. regulacja wysokości świateł
- regulacja wysokości foteli
- halogeny przeciwmgielne
- dziura na narty
- hydrauliczny dach
- wspomaganie
- ABS
- windshot
- drewienko
- dodatkowe zegary
- AutoCheck
- były fele 17'' jednak zmienione na ładniejsze 16'' od kolegi goldi j51 prezentują się super moim zdaniem, dziękuje za miłą i udaną transakcję
Przebieg: Aktualnie 142tys licznikowo.
Może i ma więcej jednak po stanie wnętrza daje wiarę w ten stan licznika. Cabrio
zazwyczaj mniej latają jak konserwy :mrgreen:
Modyfikacje
- ringi na zegary zrobione
- zmiana anteny na krótszą zrobione
- dołożenie AC zrobione
- gril siatex bez znaczka był, ale lepszy oryginał
- zderzak przód od S2 plany
- polerka rantów felg zrobione
- soczewki plany
- zawieszenie -40 plany
- białe kierunki w zderzak i na błotnik plany
- tylne lampy w klapę i blenda od A6 plany
26.04.2009
Polerka rantów skończona... 2 dni roboty, obolałe palce... ale było warto, felgi już i tak ładne wyglądają mega lepiej Niestety zdjęcia tego nie oddają w pełni...
Auto posiadam już od niecałego roku, ale jakoś dopiero teraz zebrałem się żeby je Wam pokazać
Jestem drugim właścicielem w PL, poprzedni sprowadził je od makaroniarzy stąd auto potrzebuje małych poprawek lakierniczych tu i tam. Wiadomo jak jeżdżą Włosi odrapane lusterka i narożnik przedniego zderzaka...
Generalnie auto w stanie bardzo dobrym w porównaniu z innymi Cabrio które oglądałem przed zakupem.
Po tym czasie użytkowania mogę spokojnie powiedzieć na 99,9%, że auto nie miało żadnego dzwona. Jedyne co, to w dalekiej przeszłości mogło dojść do jakiegoś otarcia.
Po zakupie wymienione płyny i paski oraz naprawiony hydrauliczny dach (okazało się że wiązka kabli idąca do klapy bagażnika jest przerwana - normalny objaw w Cabrio)
Do rzeczy:
Silnik: ABK, 115KM only PB
Rok produkcji: 1994
Wyposażenie:
- el. szyby x4
- el. lusterka
- el. regulacja wysokości świateł
- regulacja wysokości foteli
- halogeny przeciwmgielne
- dziura na narty
- hydrauliczny dach
- wspomaganie
- ABS
- windshot
- drewienko
- dodatkowe zegary
- AutoCheck
- były fele 17'' jednak zmienione na ładniejsze 16'' od kolegi goldi j51 prezentują się super moim zdaniem, dziękuje za miłą i udaną transakcję
Przebieg: Aktualnie 142tys licznikowo.
Może i ma więcej jednak po stanie wnętrza daje wiarę w ten stan licznika. Cabrio
zazwyczaj mniej latają jak konserwy :mrgreen:
Modyfikacje
- ringi na zegary zrobione
- zmiana anteny na krótszą zrobione
- dołożenie AC zrobione
- gril siatex bez znaczka był, ale lepszy oryginał
- zderzak przód od S2 plany
- polerka rantów felg zrobione
- soczewki plany
- zawieszenie -40 plany
- białe kierunki w zderzak i na błotnik plany
- tylne lampy w klapę i blenda od A6 plany
26.04.2009
Polerka rantów skończona... 2 dni roboty, obolałe palce... ale było warto, felgi już i tak ładne wyglądają mega lepiej Niestety zdjęcia tego nie oddają w pełni...
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 16:21 przez PMX, łącznie zmieniany 21 razy.
-
- Audi 80 Klub
Dzieki za dobre słowo...
Gleba oczywiście mi się marzy ale wiadomo że to kosztuje ;/
goldi j51, jeździłem na 17" na 225/45 i powiem Ci że dziury nie takie straszne jak koleiny, a tych w moich okolicach nie brakuje. Auto lata że jedna ręką trudno utrzymać ;-p
Polerki nie robiłem bo jakoś czasu nie starczyło, ledwo zdążyłem je na auto założyć.
Ale oczywiście będzie wypolerowane i wrzucę więcej zdjęć także bez dachu
Gleba oczywiście mi się marzy ale wiadomo że to kosztuje ;/
goldi j51, jeździłem na 17" na 225/45 i powiem Ci że dziury nie takie straszne jak koleiny, a tych w moich okolicach nie brakuje. Auto lata że jedna ręką trudno utrzymać ;-p
Polerki nie robiłem bo jakoś czasu nie starczyło, ledwo zdążyłem je na auto założyć.
Ale oczywiście będzie wypolerowane i wrzucę więcej zdjęć także bez dachu
- siwusek216
- Forum Audi 80