[B4 1Z AVANT] Po długim czasie dodaje zdjęcia mojej niuni:)
[B4 1Z AVANT] Po długim czasie dodaje zdjęcia mojej niuni:)
Witam wszystkich!
Znalazłem wkońcu troche czasu i porobiłem fotki mojej niuńki. Jest to audi B4 Avant z silnikiem 1Z (z virusem:) ) z 93 roku.Autko jest 2 lata w polsce.Kupione zostało z autoryzowanego serwisu audi w niemcach.(Ktoś kupił nowe i dał go w rozliczenie) Jako że zawsze mi sie marzyło B4 mam pierdol...a na jej punkcie:) Audiczka jest prawie w idealnym stanie.Prawie, bo przez ten czas co ją mam nie zdążyłem wszystkiego zrobić co chce.
pare rzeczy które zrezałem:
-Bi xenony
-nowe lampy z przodu
-nowe halogeny
-alu ramki na zegarach i pokretłach od nawiewu
-chromowa listewka nad szybami z boku
-chromowy grill i wlot powietrza pod grilem w zderzaku
-podświetlane klamki wewnątrz
-wymieniłem wszystkie zaróweczki od podświetleń
-czerwone światła cofania
pozatym niunia dostala nowe przednie zawieszenie, szklanki w silniku (orginały)
w planach mam zamiane wtryskiwaczy od AXG. Też bym chciał wypolerwać relingi (ale nie wiem czy sie zbiore, brak czasu itp:) )
i tu link do zdjeć. sorki za słabą jakość ale nie miałem aparatu.
http://micoo.fotosik.pl/albumy/427191.html
Znalazłem wkońcu troche czasu i porobiłem fotki mojej niuńki. Jest to audi B4 Avant z silnikiem 1Z (z virusem:) ) z 93 roku.Autko jest 2 lata w polsce.Kupione zostało z autoryzowanego serwisu audi w niemcach.(Ktoś kupił nowe i dał go w rozliczenie) Jako że zawsze mi sie marzyło B4 mam pierdol...a na jej punkcie:) Audiczka jest prawie w idealnym stanie.Prawie, bo przez ten czas co ją mam nie zdążyłem wszystkiego zrobić co chce.
pare rzeczy które zrezałem:
-Bi xenony
-nowe lampy z przodu
-nowe halogeny
-alu ramki na zegarach i pokretłach od nawiewu
-chromowa listewka nad szybami z boku
-chromowy grill i wlot powietrza pod grilem w zderzaku
-podświetlane klamki wewnątrz
-wymieniłem wszystkie zaróweczki od podświetleń
-czerwone światła cofania
pozatym niunia dostala nowe przednie zawieszenie, szklanki w silniku (orginały)
w planach mam zamiane wtryskiwaczy od AXG. Też bym chciał wypolerwać relingi (ale nie wiem czy sie zbiore, brak czasu itp:) )
i tu link do zdjeć. sorki za słabą jakość ale nie miałem aparatu.
http://micoo.fotosik.pl/albumy/427191.html
tak, na zwyklych reflektorach. Volvo orginalnie ma xenon w zwyklych lampach. lampy mam ustawione na przyzadzie z tym ze delikatnie je obnizylem. jak narazie nikt mi nie dal dlugimi czyli nie oslepiaja.
listewki mam z allegro. na grill za okolo 16 zl. a reszta z metra.
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-05-06, 19:53 ]
solskier...faktycznie:) prawie identyk:)
bedziesz polerowal relingi??:)
listewki mam z allegro. na grill za okolo 16 zl. a reszta z metra.
pozdrawiam
[ Dodano: 2008-05-06, 19:53 ]
solskier...faktycznie:) prawie identyk:)
bedziesz polerowal relingi??:)
-
- Forum Audi 80
marcinelk13 to juz kwestia gustu mi sie podoba z chromami. zreszta jakies np. audi A6 srebrny kolor, chromowane relingi, i inne chromy ma orginalnie.tez juz mysle o felgach innych :mrgreen: jak go kupilem to felgi juz mial, ale sa poprostu jak nowki. nie ma sladu ze sa uzywane. i szkoda mi wydac kupe kasy na nowe. cle bym chcial, wieksze i niskoprofilowe
krisPrG no to pewnie nie raz sie miniemy na drogach:-) Twoja audiczka tez bardzo ladna, ale faktycznie jakies alu by sie przydaly:)
krisPrG no to pewnie nie raz sie miniemy na drogach:-) Twoja audiczka tez bardzo ladna, ale faktycznie jakies alu by sie przydaly:)