EEeee panie to na majóvwce nie będzie taki pierwszy lepszy szarak <bravo> (nie martw się mi 16" już też nieźle roztrzepały zawias.keczy pisze:dostała nowe buciki
[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To się nazywa "pakiet zima" - mam to samo i tylko kwestia jak się zabierzesz za modzenie żeby wykorzystać walory;-)kacper85 napisał/a:
To może to wersja na wschodnie drogi czy tam zimowa jak zwał tak zwał? A masz podgrzewane spryski?
No właśnie nie wiem co to za wersja, spryski ma podgrzewane, zamki w drzwiach i lusterka...
Swoją drogą ładne autko. Szkoda bardzo twojej Ski ale wierzę że zrobisz z tego wozidełko które będzie przykuwało wzrok 8-)
Pakiet zima dziala swietnie, sprawdzane codziennie <ok> Co do modow to sam nie wiem, po 16v kupilem to autko ale jakos do mnie nie przemawia, probowalem sie go pozbyc ale ciezko szlo i na razie zostalo u mnie. Bedzie wiosna to sie pomysli, moze znowu sprobuje je sprzedac i kupic jakies 16v oczywiscie w b3, jak jednak sie do niego przekonam, to zakladam dokladki Kamei ktore bede lakierowal w przyszlym tyg, na ta chwile autko wyglada calkiem standardowo, jedynie obwodki halogenow poszly na czarno, blenda zagoscila plus kierunki od avanta i zaciski od hebli na czerwono.Oofol pisze:To się nazywa "pakiet zima" -
Gornik na ta chwile zostaje hummer :mrgreen: Jak sie zdecyduje czy zostac przy tym autku to pierwsza kasa poleci w 60/40 zeby juz wstydu nie robic <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Piękne B3 z fajniutkim silniczkiem, ogarniesz wtrysk i będzie cacy <ok> Tylko dobrze wyregulowany wtrysk w 3A zapewnia dobre osiągi Nie obcierają Ci z tyłu oponki o nadkole :?:, bo na foto niezbyt ładnie to wygląda. Dokładki już pomalowałeś czy się opierdzielasz :?: W środku masz wszystko co do szczęścia potrzeba no chyba, że el. szybki na tył aby mieć je pod kontrolą jak się wiezie pasażerów :lol: Ogólnie rzecz ujmując fajny egzemplarz Ci się trafił Mam nadzieję, że nie zakończysz modów na samych dokładkach <cieszy> :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
NO COMMENT <haha> Chociaż u mnie na seryjnym zawiasie takiej przepaści nie ma. Nic nie wiadomo co tam sam kombinuje, może nas Air Ride zaskoczy :mrgreen:gornik pisze:Od nadkola do koła jest taka odległość, że jak się keczy wkurzy to tam wchodzi.
Odda autko do specjalisty i będzie śmigać dalej bezproblemowo i nabijać kilometry. Pamiętajmy te wtryski nie są nowe i po 20'stu paru latach ma prawo coś się rozregulować. Sam co 2 miechy zaglądam do przepływki i sprawdzam klapkę, filtr powietrza i krokowca. Przy tym wtrysku człowiek się nie nudzi hehe.gornik pisze:Co do wtrysku coś mi się przypomina, że auto czasem się przycinało.
Nie ma takiej opcji, krowe wsadzisz na tyl, i tak bedzie wysokoAudi Sport pisze:Nie obcierają Ci z tyłu oponki o nadkole
:mrgreen: Opierdzielam sie bo jest zima <ok>Audi Sport pisze:Dokładki już pomalowałeś czy się opierdzielasz
Malo tego, z kobieta i psem wlazimy :lol: Na ta chwile zawias jakis juz czeka, auto jak sie dusilo tak sie dusi czasami, mozliwe tez ze na wiosne to naprawie <ok>gornik pisze:Od nadkola do koła jest taka odległość, że jak się keczy wkurzy to tam wchodzi.