[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
małolat pisze:Bardzo ładnie siedzi <ok>
Apocalipto pisze:keczy, Bajka
Ps. Też myślałem o tej feldze na zimę
delik pisze:pięknie wygląda <ok>
irekkstan pisze:No leży konkret <ok>
dzieki, teraz jest dobrze ale jezda na tym to dramat, troche pomogly balony na 15stce:mrgreen:
spaykee pisze:taki właśnie był mój plan, właśnie na te fele, ale nigdzie nie mogłem znaleźć za rozsądne pieniądze, dlatego jeżdżę na pełnej stali :-> gleba mnie się podoba. coś te -40 u mnie to nie jest -40...keczy pisze:gleba -50 z tylu i zmiana obuwia
ktos ost na forum sprzedawal takie ale niestety zajechane za 350pln, nie wiedzialem, ze tak dobrze podejda ale szkoda, ze to 15stki na pierwszym zawiasie -40 tez nie bylo zbyt duzej roznicy szczegolnie na wiekszym kole, przy -60 juz jest oekj ale bez bluzgow na drogowcow sie nie obejdzie :mrgreen:
sagem pisze:laleczka ale teraz na grabine nie wjedziesz
dzieki, mam to po mamie <ok> docelowo powinnismy ogarnac wjazd przed przyjazdem calej ekipy zeby nie bylo scen jak w tamtym roku
Niki20 pisze:Fajnie siedzi
szkoda tylko, ze kark caly czas boli 8-)
Tighe pisze:Jak śniegu już nie ma to ten felgi zmienia
trzeba zmyc kilka kilo soli z 16tek
KoralB3 pisze:zapodaj więcej fotek
ni ma i nie wiem kiedy jakies beda, auto brudne to nie chce sie pykac <rotfl>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
no widzisz, nawet nie wiedziałem. A że zajechane to nie problem. Byle proste były...keczy pisze:ktos ost na forum sprzedawal takie ale niestety zajechane za 350pln, nie wiedzialem, ze tak dobrze podejda ale szkoda, ze to 15stki
klne codziennie i co 100m na te ku...keczy pisze:bez bluzgow na drogowcow sie nie obejdzie :mrgreen:
no jak miałem 17" to coś siadło ale szału nie było, kompletnie mi się nie podobało, dlatego felgi poszły do żydakeczy pisze:na pierwszym zawiasie -40 tez nie bylo zbyt duzej roznicy szczegolnie na wiekszym kole
a ruchasz sie, czy trzeba z toba chodzić? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:keczy pisze:dzieki, mam to po mamie <ok>
stary, w tym wieku i już Ci się nie chce? Dorwij jakąś dziołche, popykaj, nie bądź taki :lol: :lol: :lol:keczy pisze:nie chce sie pykac <rotfl>
Niki20 pisze:i o tow tym wszystkim chodzi
...ale ciezko jest na poczatku :roll:
na 16stce nizej zejdziesz ale w sumie po co jak nie ma gdzie pozniej jezdzic :mrgreen:spaykee pisze:no jak miałem 17" to coś siadło ale szału nie było, kompletnie mi się nie podobało, dlatego felgi poszły do żyda
spaykee pisze:a ruchasz sie, czy trzeba z toba chodzić?
wole dziewczyny ale dzieki, ze pytasz :mrgreen: <ok>
spaykee pisze:stary, w tym wieku i już Ci się nie chce? Dorwij jakąś dziołche, popykaj, nie bądź taki
mam nawet kolo siebie ale stara juz jest 23 na karku <rotfl2>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a to jeszcze ruchliwa :lol:keczy pisze: mam nawet kolo siebie ale stara juz jest 23 na karku <rotfl2>
też wolę kobiety, jedynie badam teren <ok>keczy pisze: wole dziewczyny ale dzieki, ze pytasz :mrgreen: <ok>
póki ława nie wadzi o asfalt to jest koza...keczy pisze: na 16stce nizej zejdziesz ale w sumie po co jak nie ma gdzie pozniej jezdzic :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mi akurat nie chodziło o to jak nisko jest podłoga, tylko o to jaka jest różnica przerwy między oponą a błotnikiem...irekkstan pisze: Zależy jaki balon ma opona, przynajmniej u mnie na 14" stoi wyżej niż na 15".
Bo rzeczywiście, wysokość ogólną można łatwo wyregulować dając oponę o profilu 40 i mniejszym.