[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jutro bede przegladal wszystkie cd ktore mam na skladzie w domu bo w warsztacie tej z wymiarami nie mam ale raczej nie bedzie na niej wymirow szpar itd tylko wymiary budy.
takie cienkie uszczelki mialem przyklejone mniej wiecej na dlugosci kazdej z lamp ale mi sparcialy i musialem to zerwac
Maszu, jasnowidz czy co?? :mrgreen: Blenada idzie do przymiarki u Sagem-a a pozniej wraca ze mna ale flaszke mozemy wypic <ok>
takie cienkie uszczelki mialem przyklejone mniej wiecej na dlugosci kazdej z lamp ale mi sparcialy i musialem to zerwac
pewnie nie raz ale tym razem problem sprawiaja zawiasy odkrecone do lakierowania z budypawelrybak15 pisze:Było booom ?
Maszu, jasnowidz czy co?? :mrgreen: Blenada idzie do przymiarki u Sagem-a a pozniej wraca ze mna ale flaszke mozemy wypic <ok>
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2012, 22:19 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
nie idzie tego w aso kupic? sam chetnie bym zanabyl... ktos dorwie nr? :roll:keczy pisze:takie cienkie uszczelki mialem przyklejone mniej wiecej na dlugosci kazdej z lamp ale mi sparcialy i musialem to zerwac
a chyba mam...
893 853 205 A :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2012, 22:35 przez Maszu, łącznie zmieniany 2 razy.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W B3 są takie same uszczelki na całej długości kloszy reflektorów, ich dolna (niewidoczna część) jest na wysokość taka, że pasuje do środka listwy podreflektorowej i jest grubsza, a to co wystaje i wypełnia szczelinę między reflektorem a listwą jest cieńsze. Takie coś miałeś i się rozsypało ? Dziwne to bo w mojej B3 z 1989r nadal te gumy są w bdb stanie :roll: