[Avant 2.3 7A] Quattro i 20v :)
Pierwszy właściciel z mojej okolicy kupił autko z rozbitym przodem ale dobry z niego szpenio bo w mechanice się lubował, potem był troche lewy bok przeresowany na tylnych drzwiach i nadkolu. Audi trafiła następnie do drugiego kolegi który na obwodnicy Kocka pracował i komuś tam właśnie sprzedał. Silnik dobrze,że zmieniasz bo warto, autko miało powarzne problemy z wtryskiem nawet moja tarcza od 3A w przepływce siedzi bo ori pogieły wystrzały z lpg. Na kole od rozrządu przy głowicy klina obcieło od ostrej jazdy, ogulnie niejest w złym stanie bo ja im zazdrościłem wyposarzenia i tego modelu. Szkoda mi jej było jak widziałem że się morze zmarnować, ale widze, że trafiła w dobre ręce. Będę śledził temat jak postępy.
A można wiedzieć za co?
Ortografia do poprawy! Oczy bolą.
Dziki pisze:już od miesiąca ale wczoraj dowód rejestracyjny dopiero odebrałem który straciłem 2 miesiące temu na drugi dzień po zakupie
A można wiedzieć za co?
Ortografia do poprawy! Oczy bolą.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2012, 19:28 przez Rafał 20, łącznie zmieniany 1 raz.
za opony ale to już czepialstwo panów od nieoznakowanej vectry...
bite było to sie nie da nie zauważyć :mrgreen:
czerwona maska od spodu, pas przedni, prawy przedni błotnik, zderzak niedokładnie pomalowany widać czerwony kolor w zakamarkach, ale jest to jakby pocieszenie że ktoś nie bawił się w prostowanie a i zapomniałem klapka wlewu paliwa tez czerwona od wewnętrznej strony :lol:
masz jeszcze jakieś fajne informacje :?:
bo mnie zaskoczył biały kolor sanek przedniego zawieszenia 8-)
bite było to sie nie da nie zauważyć :mrgreen:
czerwona maska od spodu, pas przedni, prawy przedni błotnik, zderzak niedokładnie pomalowany widać czerwony kolor w zakamarkach, ale jest to jakby pocieszenie że ktoś nie bawił się w prostowanie a i zapomniałem klapka wlewu paliwa tez czerwona od wewnętrznej strony :lol:
masz jeszcze jakieś fajne informacje :?:
bo mnie zaskoczył biały kolor sanek przedniego zawieszenia 8-)
jest NG i NG, w moim przypadku osprzęt pozwalał na max 150km/h przy tym stukowe spalanie grało w cylindrach niczym diesel... spalając przy tym 1/4 zbiornika na 100km.durch pisze:Jak NG mało to już nie wiem hehe
Ale były jakieś też plusy równe cisnienie na cylindrach koło 12, uszczelka pod głowica chyba kiedyś zmieniana, rozrząd też, oleju na 200km nic nie ubyło
wiec NG teraz jeździ w pewnej C4 zamiast AAR'a :mrgreen:
A tu słabej jakości dowody dla niedowiarków że silnik już w aucie
dodam że zdjęcie z 6 grudnia, na mikołaja silnik został zalany
aktualnie jazdy testowe przeszło auto pomyślnie <ok>
jedynie problem z sekwencją ehh te niskoomowe wtryski :roll:
Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 21:17 przez Dziki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: