[Cabrio] regeneracja serca
-
- Forum Audi 80
Harry71 pisze:Witam sa dwie skrzynki z bezpiecznikami jedna po lewej stronie pod maska i druga pod kolumna kierownicy tam masz przekazniki odkrecasz to kluczem nasadowym nr8 albo jak ktos cos motal do bedzie na srubokret prawdopodobnie sie zwarl i nie trybi co do ebay.de mozna wyrwac fanty ale tylko przez licytacje bo kup teraz to ceny zaporowe ale kazdy towar ma swojego kupca:) szukaj na allegro soczewek a jak chcesz to mozemy podzialac cos na ebay.de bo mam tam konto
to teraz dwa pytania :>
jeżeli to ten przekaźnik pod kierownica, to co dalej? i jakim cudem mogło się mu coś stać:/
na allegro widziałem jakieś po 15 złotych. majątek żaden tylko ile ich tam jest i np. za co jest jeszcze odpowiedzialny żeby sprawdzić czy to faktycznie on.
plan z soczewkami mam taki, że do dwóch miesięcy chce je mieć. tzn pierwszą wypłatę przeznaczam na lakier maski i regeneracje zderzaka, a drugą wypłatę na soczewki :>
jak to wygląda z czasem przesyłki?
kolczat dlatego tym bardziej chcę kupić soczewki...
-
- Forum Audi 80
uf uf uf ...
dzień trzeci i już ma wierzchu mam wszystko co chciałem mieć. Jutro zabieram się za naprawę powyginanych części. Co się da odzyskać to odzyskam, co nie to już się załatwi.
jednak mam inne problemy, które napotkałem po drodze. Nie jestem mechanikiem, nie znam się na samochodzie od strony czysto technicznej, ale wiem - że jak się "poci" to jest źle. Chciałbym żebyście mi nieco pomogli lub uspokoili (chyba, że faktycznie jest źle to kupić trumnę).
tu jest pytanie co to za rura rozwalona i gdzie idzie. czy w czymś przeszkadza?
oraz olej z/na/obok silnika...
i tutaj jeszcze szczególne pytanie odnośnie przekaźników.
Harry71, problem w tym, że nie widzę tu przekaźnika numer 21. nawet nie mam go na tabliczce nad nogami, którą wykręciłem żeby się tu dostać. jednak dzwięki wydobywają się jakby z :
masz pomysł może?
dzień trzeci i już ma wierzchu mam wszystko co chciałem mieć. Jutro zabieram się za naprawę powyginanych części. Co się da odzyskać to odzyskam, co nie to już się załatwi.
jednak mam inne problemy, które napotkałem po drodze. Nie jestem mechanikiem, nie znam się na samochodzie od strony czysto technicznej, ale wiem - że jak się "poci" to jest źle. Chciałbym żebyście mi nieco pomogli lub uspokoili (chyba, że faktycznie jest źle to kupić trumnę).
tu jest pytanie co to za rura rozwalona i gdzie idzie. czy w czymś przeszkadza?
oraz olej z/na/obok silnika...
i tutaj jeszcze szczególne pytanie odnośnie przekaźników.
Harry71, problem w tym, że nie widzę tu przekaźnika numer 21. nawet nie mam go na tabliczce nad nogami, którą wykręciłem żeby się tu dostać. jednak dzwięki wydobywają się jakby z :
masz pomysł może?
blisko jestes:) tylko wyzej na konsoli gorna czesc lewa strona rasia wymacasz:) co do wyciekow na wspomie wyczysc i zmien opaske na nowa to pocenie kolo serwa wymyj benzyna ekstrakcyjna i zaobserwuj co sie dzieje a przy filtrze brakuje ci przejscia na zasys powietrza z kolektora wydechowego a co do zamulonego kolektora ssacego od wewnatrz to najprawbopodobniej uszczelka pod klawiatura przepuszcza i jest do wymiany
-
- Forum Audi 80
Harry71, hehe wczoraj do 17 w pracy bylem i prawie od razu na impreze wyszedłem. rano z imprezy na busika i na politechnikę postudiować. padam na twarz i nie miałem szans spojrzeć do bryczki zresztą teraz to już i tak tylko na fundusze czekam
jutro spojrzę jak wrócę z uczelni i dam Ci na pewno znać )
w ogóle to dzięki za zainteresowanie skąd jesteś?
jutro spojrzę jak wrócę z uczelni i dam Ci na pewno znać )
w ogóle to dzięki za zainteresowanie skąd jesteś?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Harry71, no wiec tak. dzisiaj tez politechnika wiec malo czasu
ale................!
jest dzieki!
i teraz cos z innej beczki. mianowicie od momentu kiedy kupiłem samochód miałem problem ze światłami długimi. teraz uwaga i koncentrować się;d
kiedy dałem manetkę od siebie - gasła lewa strona świateł (cała), a prawa świeciła z długimi
kiedy dałem do siebie - zapalało się tylko po prawej stronie długie światło.
czy to wina jakiejś kostki czy może tego co dzisiaj odkryłem?
dodam teraz, że to już są usterki po poprzednim właścicielu ...
ale................!
jest dzieki!
i teraz cos z innej beczki. mianowicie od momentu kiedy kupiłem samochód miałem problem ze światłami długimi. teraz uwaga i koncentrować się;d
kiedy dałem manetkę od siebie - gasła lewa strona świateł (cała), a prawa świeciła z długimi
kiedy dałem do siebie - zapalało się tylko po prawej stronie długie światło.
czy to wina jakiejś kostki czy może tego co dzisiaj odkryłem?
dodam teraz, że to już są usterki po poprzednim właścicielu ...
-
- Forum Audi 80
Harry71, właśnie to dzisiaj zrobiłem zaraz się zabieram za robotę tylko zjem coś
dzizas. tez samochód będzie jak nowy :Pp
swoją drogą, są jakieś środki, którymi "wyczyści się rdzę" z okolic silnika i ogólnie pod maską?
edit:
https://audi80.pl/b4-coupe-abc-brak- ... htm#429118
zapraszam
dzizas. tez samochód będzie jak nowy :Pp
swoją drogą, są jakieś środki, którymi "wyczyści się rdzę" z okolic silnika i ogólnie pod maską?
edit:
https://audi80.pl/b4-coupe-abc-brak- ... htm#429118
zapraszam