Sedan 8C Gomera Perleffekt.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
nie bardzo wiem o co chodziMaciek_B4 pisze:tylko jak będziesz kupował to kup ze schowkiem z rączką otwieraną w górę, ja miałem w bok i trochę musiałem rezać :mrgreen:
za pierwszym razem jak będę wymieniał to raczej mi tak szybko nie pójdziedelik pisze:ja czas zmiany deski mam jak na pit stopie 40 minut i nowa siedzi
były 2 rodzaje desek i miały inne schowki jak też i pod kierą . ta druga jest prostsza w montażuWertyn pisze: Maciek_B4 napisał/a:
tylko jak będziesz kupował to kup ze schowkiem z rączką otwieraną w górę, ja miałem w bok i trochę musiałem rezać :mrgreen:
nie bardzo wiem o co chodzi
luknij sobie na zdjęcia , u mnie w temacie foty dechy na rączkę od otwierania schowka i na półkę pod kierownicą a np u kolegi https://audi80.pl/-b4-19tdi-klimatro ... t45481.htm
powoli se kompletuj climatronic
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
hehe podziwiam <ok>daniel110791 pisze:mi wymiana tylko 3 dni zajęła :lol:
jako, że audi jeździ i dzielnie znosi wszystko, plany co do projektu się nieco zmieniły...
-ogólnie auto nie będzie na razie malowane [niestety]
-chce zamontować tuleje poliuretanowe w wahacze przednie i wózek[kołyskę] jeżeli ktoś wie gdzie zamówić taki komplet to będę bardzo wdzięczny za info
-zamontować turbo t15 od Kamila i do tego jakiś intercooler w zderzak, może ktoś ma jakieś propozycje jaki by pasował?
-poprawić wnętrze, kubełki nie koniecznie podgrzewane
-zmienić zawiasy od drzwi kierowcy, które kupiłem od Cypriana już jakiś czas temu...
-zamontować quattro [wolę to niż ładny lakier] jeżeli ktoś ma tylne zawieszenie to jestem zainteresowany ;]
-ogólnie dużo pierdół związanych z eksploatacją auta i dodaniem jeszcze kilku KM
auto obecnie stoi na kołach o.z 15 cali [te które były na aucie jak je kupiłem] i jako, że zgubiłem prawy przedni migacz i nie mogłem takiego dostać u mnie na miejscu to kupiłem 2 białe za całe 30 zł za ori. Zdjęcia będą niedługo.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Poliuretan OlkuszWertyn pisze: -chce zamontować tuleje poliuretanowe w wahacze przednie i wózek[kołyskę] jeżeli ktoś wie gdzie zamówić taki komplet to będę bardzo wdzięczny za info
.
Audi jeździ, zbieram części, leje paliwo <ok>
Ostatnio wymieniony olej i filtr, kupiłem czujnik temperatury płynu, który też kiedyś trzeba będzie wymienić. Auto trochę lepiej jedzie na turbinie od rodzynek87, dzisiaj zmieniłem 2 przełączniki szyb [czekam na resztę ]
a tu foto dotyczące tego co się będzie działo w najbliższym czasie :mrgreen:
moja t15 jest na sprzedaż jakby ktoś potrzebował
Ostatnio wymieniony olej i filtr, kupiłem czujnik temperatury płynu, który też kiedyś trzeba będzie wymienić. Auto trochę lepiej jedzie na turbinie od rodzynek87, dzisiaj zmieniłem 2 przełączniki szyb [czekam na resztę ]
a tu foto dotyczące tego co się będzie działo w najbliższym czasie :mrgreen:
moja t15 jest na sprzedaż jakby ktoś potrzebował