Sprzedane
Macie szczęście chłopaki że dajecie rade zakamuflować koszty. U mnie żona już ma tak połapane wszystko w 80 że nic się nie ukryje <ok>Bastek pisze:...ta, a Ty myślisz, że ja swojemu powiedziałem cenę? Przecież bym go przedwcześnie na tamten świat wysłał <mikolaj>dydo85 pisze:mi cytował cos innego jak zobaczył ze gwint mi lezy w garażu. dobrze ze mu ceny nie pwoiedziałemBastek pisze:"...a z głową, to u Ciebie wszystko w porządku?"
to mówisz..: "ale mi sie okazja trafila dzisiaj" za 100zł mam zderzak :mrgreen:GSF pisze:Macie szczęście chłopaki że dajecie rade zakamuflować koszty. U mnie żona już ma tak połapane wszystko w 80 że nic się nie ukryje <ok>Bastek pisze:...ta, a Ty myślisz, że ja swojemu powiedziałem cenę? Przecież bym go przedwcześnie na tamten świat wysłał <mikolaj>dydo85 pisze: mi cytował cos innego jak zobaczył ze gwint mi lezy w garażu. dobrze ze mu ceny nie pwoiedziałem
-
- Forum Audi 80
Dla odkopania tematu strzeliłem kilka spontanicznych shotów. Audi ostatni raz w starym wydaniu. Graty odebrane od lakiernika, będą czekać cierpliwie na montaż... 8-)
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 21:32 przez Bastek, łącznie zmieniany 1 raz.