Sprzedane
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
No nie zapłaciłem dużo, bo dla swoich liczą bez marżywujo1 pisze:nie strzelili jakiejś astronomicznej ceny za te plastiki
[ Dodano: 2009-01-04, 20:36 ]
natomiast tej części Twojej wypowiedzi nie zrozumiałem :->wujo1 pisze:a i teraz zauważyłem twojego monstrum niebieskie tam gdzie jest montaż daszka bedziesz tez rezał :oops: :->
Hehehe, trabi to pierwszy samochód mojego ojca - kupiony jeszcze za jego kawalerskich czasów <ok> Czasem nachodzi mnie żeby zrobić z niego cult-style, ale do tego trzeba jeszcze więcej czasu i pieniędzy :-> tak że na razie musi poczekać... Nic mu nie będzie, bo przecież nie zgnije <ok>wujo1 pisze:trabanta
-
- Forum Audi 80
ewentualnie roztopi się jak będą wielkie upały :lol:Bastek pisze:Hehehe, trabi to pierwszy samochód mojego ojca - kupiony jeszcze za jego kawalerskich czasów <ok> Czasem nachodzi mnie żeby zrobić z niego cult-style, ale do tego trzeba jeszcze więcej czasu i pieniędzy :-> tak że na razie musi poczekać... Nic mu nie będzie, bo przecież nie zgnije <ok>wujo1 pisze:trabanta
Sorki za OT
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Bastek .. Ciebie? Nigdy w życiu <ok> Ciesz się ciesz ja juz nic nie mówię <ok>Bastek pisze:ja się cieszę z tych lampek jak dziecko, a ty mnie tu opieprzasz
Sama sie cieszę jak dziecko jak dostaję to czego chcę zwłaszcza jeśli chodzi o audi :mrgreen: Ale co do us/japan mam pewne .. a nie wazne <ok>
ave