Nie powiedziałem że nie pasuje tylko że nie leży (taka jak keczego 9"), trochę zbyt jak dla mnie wystają. Bo sam wzór pasuje jak diabli.Słonik pisze:Chyba zartujesz ze AzevA nie pasuje do B3 :?:
Sprzedane
Turlam, turlam Po pokoju i po kuchni :mrgreen: Były nawet w łazience w wannie jak je kąpałem <mikolaj> <mikolaj>MIODEK pisze:Widzę turlasz trochę po pokoju fele <ok>
Kolor będzie taki do jakiego większość mnie namawiała... czyli biały - kolor nadwozia <ok>Niki20 pisze:Bastek, będzie ciekawie tylko musi być niżej. Jaki kolor ramion?
Słonik pisze:Mega 8-)
DYZIO pisze:Jest grubo <ok> Ale ten rant w polerce mógłby być większy no ale nie można mieć wszystkiego <ok>
Niki20 pisze:Bastek, jest pięknie. :shock:
Dziękuję Panowie za dobre słowo :mrgreen: Nawet nie myślałem, że w tym kolorze te fele będą tak dobrze wyglądać :mrgreen:FranoF1 pisze:Pozamiatane <hura> wyglądają świetnie, gratki Bastek <bravo>
spokojna Twoja rozczochrana :mrgreen:... powoli przygotowuje się do swap-a, tak że być może w przyszłym sezonie ten samochód może będzie nieco szybszy od rowerzystów <rotfl2>duo pisze:.. biedne abt, niedługo z miejsca nie ruszy :mrgreen:
<rotfl2>duo pisze:a tak serio to już sie nie moge doczekać sesji ... poszukaj jakies dobre cycki na tą okazję :mrgreen:
sesji, to ja sam się nie mogę doczekać :mrgreen: