[Audi B4 1Z] srebrny klekotek (nowe fotki na 1 stronie)
Uwierz mi na słowo, że jakbym ogarnał poprawki to by została i nie było by rozglądania za innym furemhexman pisze:ziutka, w takim razie zabierz Tomka na dywanik - taką B4 do malowania odziedziczyłaś? Mógł się bardziej postarać
Chwilę przed oddaniem kluczyków auto zaliczyło wypad do znawcy tdi z naszego klubu celem zmiany osprzętu z boscha na pierburga; został wsadzony 16 bitowy komp i jeszcze zdążyłem wymienić olej :mrgreen: Dlatego zrobienie blacharki to mały pikuś w porównaniu do tego co zrobił w niej poprzedni właściciel :mrgreen: Jak każde auto po zakupie wymaga wkładu :lol:
Błotniki mam czarne w idealnym stanie, ale wolałbym znaleść srebrne i podmienić. Jednak jeżeli to się nie uda to będzie malowanko
hahahahahha dobry żart, w takim razie ja nie maluję swojej i zostawiam jako kameleon :mrgreen:Maciek_B4 pisze:To jeszcze nic ja muszę całość malować
a co do elektryki to Tomek boczki na 4 el sprzedał mi ,a le widziałem, że teraz ma na 2 jakieś poliftowe, tylko mechanizmy zostały do kupienia <ok> a ja mam takowe razem z wiązką
wiem, że masz od niego. a co do teraźniejszych boczków to sama mu je "załatwiałam". Mechanizm jest do kupienia jeszcze, więc to nie byłby jakiś wielki problem.Wertyn pisze:a co do elektryki to Tomek boczki na 4 el sprzedał mi ,a le widziałem, że teraz ma na 2 jakieś poliftowe, tylko mechanizmy zostały do kupienia <ok> a ja mam takowe razem z wiązką