Poddaje się <mur> Rób co chcesz Twój cyrk, ale gustu to chłopie nie masz.dr.lolek pisze:poki co chinczyki zostaja jednak wszystko sie okaze ktore sie sprzedadza szybciej te co zostana pojda do auta a nie powiem wg mnie zespolaki ladniejsze od tych soczewkow za ktore trza dac kupe kasy i ani wygladu ani nic xD (moje zdanie)
[audi 8g cabrio] sterownik szyb sprzedam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
sie od razu boshem musi chwalic, wiertarka ma male znaczenie wazne zebys nie mial wiertel z plasitku ;p no musisz nawiertac nowe otwory i pewnie otwor na zamek tez, ja pisze na przykladzie montowania usa z sedana na cabrio, ale z tego co widzialem u szuana to jest podobny motyw, a gdyby Ci nie dzialal zamek z jakiegos powodu to mozesz zawsze zrobic otwieranie z pilota...
no to pomozcie rozwiazac mi ten problem bo nie wiem co robic a auto juz rozebrane w iment przod sppasowany jest i teraz problem mam z tylem bo nie wiem co robic z tymi lampami ;/ a i potrzeba mi silowniki te dwa od klapy tylnej bo nie wiem czy ze zwyklej b4 beda pasowac
przydaly by sie tez opisy przekaznikow te co sa po prawej stronie obok pompki z tylu moze to przez to mi cos tam nie dziala tak jak trza z tym dachem i pokrywa
przydaly by sie tez opisy przekaznikow te co sa po prawej stronie obok pompki z tylu moze to przez to mi cos tam nie dziala tak jak trza z tym dachem i pokrywa